• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad čujem šta pričaju, osjetim mučninu u stomaku! Nedović se obratio navijačima na Instagramu: Za sve je bilo vremena...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa poslije prelaska u Crvenu zvezdu.

 Nemanja Nedović o prelasku iz Panatinaikosa u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Nemanja Nedović prešao je iz Panatinaikosa u Crvenu zvezdu, i potpisao trogodišnji ugovor sa klubom u kome je ponikao, a brojni navijači atinskog kluba dočekali su ovu informaciju "na nož".

Nedović je prethodne dvije godine proveo u Panatinaikosu, bio je jedan od najboljih igrača ovog kluba, a imao je opciju izlaska iz ugovora koju je navodno Crvena zvezda platila 300.000 evra. Dan poslije potpisa i vjerovatno velikog broja poruka iz Grčke, Nedović se oglasio i uputio poruku navijačima "zelenih".

Možda će vas zanimati

"Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dvije godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome", kazao je Nedović, a potom se obratio čelnicima Panatinaikosa.

"Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cijele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronađu bolje rješenje. Kada čujem riječ ‘ucjena’ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osjetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo sjenku na prelijepe dvije godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini."

"Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvijek ćete biti dio moje porodice i vidjećemo se uskoro. Jednom Zeleni, uvijek Zeleni", napisao je Nedović na svom Instagramu.

Nemanja Nedović je inače potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, o čijim detaljima su pisali Grci, dok se nakon transfera obratio i njegov agent Miodrag Ražnatović. Objavio je zajedničku fotografiju iz kancelarije kojom je potvrđen transfer, pa je tako srpski reprezentativac postao prvo ljetnje pojačanje na Malom Kalemegdanu.

To je njegov povratak nakon deset godina karijere u inostranstvu, a već u toku dana mogla bi da "odjekne" i druga bomba kod šampiona ABA lige pošto je i centar Olimpijakosa Hasan Martin na korak od potpisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC