• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Španije! Barsa dobiju konkurenciju za Kalinića: Još jedan tim Evrolige hoće Srbina - ili Nikola ili 500.000!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Transfer Nikole Kalinića biće najuzbudljivi ovog ljeta u Evroligi, čini se na startu prelaznog roka.

 Nikola-Kalinic-dobio-ponudu-Valensije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda bi uskoro mogla da predstavi novog trenera i čak dva pojačanja, a saga oko transfera nikole Kalinića i dalje traje. Jedna od najzanimljivijih transfer priča ovog ljeta u evropskoj košarci dobila je neočikavni obrt, tvrde Španci!

Valensija, koja je imala pravo da izjednači Barseloninu ponudu srpskog košarkašu, to je i uradila, pa sada potražuje novac za Kalinića. Ukoliko Barselona i dalje želi Nikolu u svom timu, moraće da plati Valensiji čak 500.000 evra.

Španski tim za koji je Nikola Kalinić već nastupao imao je pravo "preče kupovine" ovog ljeta, pa su tu opciju i iskoristili kada su vidjeli da je Barselona zainteresovana. Kako ne bi ostali praznih šaka dok se njihov rival pojačava pred sezonu u kojoj će voditi borbe i u Španiji i u Evroligi, Valensija je odlučila da izjednači ponudu i zatraži čak pola miliona evra. Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno da tim Šarunasa Jasikevičijusa odustane od ove ideje.

Podsjećamo, Barselona je ovog ljeta već dovela Tomasa Satoranskog i Jana Veselog, a u planu je još nekoliko velikih potpisa kako bi se u narednoj sezoni napao trofej u Evroligi. U skladu sa tim se već nedjeljama priča o Kalinićevom transferu u Gaudijev grad, ali ovaj potez Valensije komplikuje situaciju na tržištu.

Sada se dva španska tima bore za njegov potpis, a bez šansi nije Crvena zvezda. Ukoliko Kalinić odluči da ostane u Beogradu i produži ugovor sa crveno-bijelima, nema sumnje da će i naredne sezone biti lider tima u kojem je tokom karijere osvojio šest trofeja, duple krune u sezonama 2014/15 i 2021/22.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC