• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova bomba Zvezde - stiže NBA plejmejker? Zbog svađe sa Lebronom ga pamte, a igrao je sa dvojicom miljenika Delija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šabaz Nejpijer mogao bi da postane novi košarkaš Crvene zvezde.

 Sabaz-Nejpijer-na-meti-Crvene-zvezde. Izvor: Profimedia

Šabaz Nepijer je na meti Crvene zvezde! Crveno-bijeli traže startnog plejmejkera za predstojeću sezonu i jedan od igrača na radaru je nekadašnji NBA as. Pored njega se prati i Pjerija Henri.

Prema informacijama koje stižu iz Grčke, Zvezda je zainteresovana za američkog košarkaša koji ima i portorikanski pasoš. Nepijer je prošle sezone nosio dres Zenita i igrao je sa dvojicom miljenika navijača Bilijem Beronom i Džordanom Lojdom.

Možda će vas zanimati

Nepijer je izabran kao 24. pik na draftu 2014. godine, završio je ispred Bogdana Bogdanovića (27) i Nikole Jokića (41), ali je u žižu javnosti dospio zbog Lebrona Džejmsa. Prvo zbog pohvala koje je dobio od superstara Lejkersa, a onda zbog svađe koju je imao sa njim putem društvenih mreža.

Prije drafta Lebron, koji je tada igrao za Majami, napisao je seriju tvitova u kojoj je pokazao koliko je oduševljen Nepijerom. "Moj omiljeni igrač na draftu je Nepijer. Nema šanse da neko uzme nekog drugo pleja prije njega", pisao je Lebron tada.

Hit je zbog toga odlučio da u večeri drafta napravi tejd i da dovede Nepijera na Floridu. Međutim, nekoliko nedjelja poslije toga dogodio se zaokret, Lebron se vratio u Klivlend, a Šabaz je stigao u novi klub. Na to je mladi košarkaš odgovorio tako što je prestao da prati Džejmsa na društvenim mrežama i obrisao je neke objave koje je pisao o njemu. Doduše, tvrdio je da to nije on učinio.

"Ne znam još uvijek da koristim Tviter. Ne pratim to, uradio je to neko od ljudi koje mi vode nalog. Što se dolaska u Majami tiče, znam da su me odabrali zbog Lebrona, što je razumljivo. Željeli su da usreće najboljeg igrača na svijetu, tako da je za mene loše što je otišao", pričao je tada Nepijer.

Nejpijer je poslije toga prešao u Orlando, a u NBA Ligi igrao je još za Portland, Bruklin, Minesotu i Vašington. Zatim je odlučio da dođe u Evropu, obukao je dres Zenita, ali su ga povrede omele da pokaže više. Na meču protiv Uniksa postigao je čak 33 poena, ali je nedugo poslije toga napustio klub zbog rata u Ukrajini.

Šabaz Nejpijer protiv Uniksa
Izvor: YouTube/SPGHighlights

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC