• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi šok za Pešića - Ni Bjelica ne ide na Eurobasket? Još jedan udarac za Srbiju, Nemanja hitno poslat na pregled!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Bjelica mogao bi da propusti prvenstvo Evrope...

 Nemanja-Bjelica-mozda-propusta-Eurobasket Izvor: MN PRESS

Nemanja Bjelica mogao bi da propusti predstojeći Eurobasket! Poslije Miloša Teodosića i povrijeđenih Alekse Avramovića i Alena Smailagića još jedan problem zadesio je Srbiju.

Prema informacijama "Mozzartsporta" jedan od najiskusnijih članova tima povrijedio je list i odmah je prebačen na snimanje. Čekaju se ljekarski pregledi kako bi se ustanovilo stanje povrede pred šampionat koji počinje 1. septembra.

"Zbog otoka nije potpuno jasno koja je težina povrede, ali postoji realna opasnost da jedan od najiskusnijiih reprezentativaca propusti Evropsko prvenstvo", navodi se u tekstu.

Do povrede je došlo na utakmici protiv Crne Gore koja je odigrana "iza zatvorenih vrata" i to bez udarca, odnosno dok oko njega nije bilo nikoga. Sve ovo samo dodatno komplikuje spisak selektora Pešića, pošto od igrača koji mogu da igraju na toj poziciji sada ima Nikolu Kalinića, Vladimira Lučića, Marka Jagodića Kuridžu, Borišu Simanića, Dejan Davidovac bi takođe mogao da pokrije poziciju "četvorke"...

Nemanja je sa reprezentacijom osvojio dva srebra, na EP u Poljskoj 2009. godine i na Svjetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine. Prije toga je na Univerzijadi 2009. stigao do zlata sa nacionalnim timom. Srpski igrač iza sebe ima odličnu sezonu. Osvojio je titulu sa Golden Stejtom u NBA ligi i poslije toga je odlučio da se vrati u Evropu. Spekulisalo se o dolasku u Crvenu zvezdu, na kraju je ipak potpisao za Fenerbahče.

"Bio je MVP, osvajao evropske titule, dugo osvajao medalje za reprezentaciju, na svim takmičenjima bio uvijek tu da pomogne drugima. Volim ga jer je spreman sve da uradi za ekipu. Koji trener ne bi volio da ima takvog igrača? Bjelica nije igrač od 20 godina, već igrač koji koristi ogromno iskustvo, dođe kao 'kec na 11'. Radujemo se što je tu, ne samo ja, već i svi igrači", rekao je Pešić tada.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC