• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić osvojio trofej sa Srbijom, radovao se više nego za MVP! Gurnuo novog kapitena po pehar, pogledajte slavlje (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srbija je osvojila prijateljski turnir uoči odlučujućih mečeva u kvalifikacijama za Mundobasket i pred početak Eurobasketa.

 Slavlje košarkaša Srbije nakon osvjanja DBB kupa Izvor: RTS/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je turnir u Njemačkoj pošto je u finalu ubjedljivo savladala domaćina 83:56, a ono što posebno ohrabruje je da je igra našeg tima bila znatno bolja nego dan ranije protiv Italije.

Djeluje da su se naši košarkaši mnogo bolje "povezali" i da će biti sve bolji kako vrijeme bude proticalo, pa je malo falilo da Srbija solidnu reprezentaciju Njemačke pobijedi i 30 poena razlike. Ipak, Svetislav Pešić neće biti nezadovoljan zbog "obaranja" tempa u završnici pošto je njegova ekipa na kraju podigla trofej u Hamburgu.

Čast je pripala novom kapitenu reprezentaciju Vladimiru Lučiću, koji je nasljedio Miloša Teodosića, a od ranije je poznato da zbog povrede nije bilo i drugog kapitena "orlova" Nemanje Bjelice.

Djeluje da su naši košarkaši bili oduševljeni poslije ovakvog uspjeha, a možda se trofeju najviše obradovao Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP. Odmah je zagrlio Lučića i poslao ga da podigne pehar, pokazavši emocije možda jače nego kada su ga proglašavali za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Pogledajte slavlje!

Pogledajte

01:13
Slavlje Srbije u Nemačkoj
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC