• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se povrijedio najbolji igrač Grčke? Adetokunbo gledao pobjedu, Itudis otkrio detalje!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji igrač Grčke nije ulazio na parket u drugom dijelu treće i tokom čitave četvrte dionice meča protiv Estonije.

 da li se povrijedio janis adetokunbo Izvor: Twitter/harris_stavrou/printscreen

Pobjeda Grčke nad Estonijom (90:69) mogla bi da se pretvori u najveći košmar Grka na Eurobasketu. Najbolji igrač njihovog tima Janis Adetokunbo zaradio je povredu u finišu treće dionice, a ostatak utakmice presjedio je na klupi za rezerve. Ostaje da se vidi kog stepena je njegova povreda, a Grci se nadaju da su osmijesi koje je kamera nekoliko puta uhvatila signali da će najbolji igrač biti spreman za nastavak turnira.

Novinari na licu mjesta primijetili su da je oko noge Janisa Adetokunba zavijen led, ali na sreću nije koljeno kao što se u prvih mah mislilo. Po informacijama do kojih su stigli grčki mediji, Janis je povrijedio skočni zglob i pauza ne bi trebalo da bude preduga. Takve njihove informacije potvrdio je i selektor Dimitris Itudis, koji će očigledno moći da računa na prvu zvijezdu tima i u narednim mečevima.

Reprezentacija Grčka završila je svoje obaveze u grupnoj fazi takmičenja, a sada ih čeka tri dana pauze. Naredni meč na Evropskom prvenstvu Grci će igrati 11. septembra, a rival će im biti Češka, koja je pobjedom nad Izraelom u posljednjem kolu obezbijedila prolaz u nokaut fazu.

Inače, Janis je danas protiv Estonaca na terenu proveo manje od 20 minuta, a to mu je bilo dovoljno da bude najefikansiji igrač meča. Postigao je 25 poena, imao pet skokova i četiri asistencije, a njegovi procenti šuta bili su impresivni. Šutirao je Janis 6/7 slobodna bacanja i 8/9 za dva poena, a pogodio je i jedini put kada je šutnuo za tri poena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC