• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ga otpustila, a ekspresno našao novi klub: Amerikanac ostaje u ABA ligi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Doskorašnji igrač crveno-bijelih nastavlja karijeru u Podgorici.

 Eron-Vajt-potpisao-za-Buducnost Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nedavno raskinula saradnju sa Eronom Vajtom (30). Nije američki košarkaš dugo čekao na novi klub, pošto je ekspresno našao rješenje. Potpisao je za Budućnost, stigla je potvrda i iz Podgorice. Nije otkrivena dužina trajanja ugovora, ali se spekuliše da je do kraja sezone. Iz kluba su poručili da je "Vajt poznat kao odličan skakač, igrač sa velikom energijom i da posjeduje dobar šut za tri poena."

Krilni košarkaš stigao je na Mali Kalemegdan kao veliko pojačanje, djelovalo je da se savršeno uklapa u ideje bivšeg trenera Dejana Radonjića, ali se onda na meču protiv Panatinaikosa teško povrijedio. Povratak na parket nije protekao onako kako je želio, igrao je sa dosta oscilacija, češće znatno slabije nego što se očekivalo. Na kraju je osvojena tripla kruna, ali on nije u planovima novog šefa struke Vladimira Jovanovića.

Da će stvari ovako da se završe moglo je da se nasluti i po njegovoj izjavi po završetku sezone. Poslije trijumfa protiv FMP-a je razgovarao sa novinarima i bio je brutalno iskren. Baš onakav kakav je bio i tokom sezone, bez dlake na jeziku, čak i kada je na sopstvenu štetu. Priznao je i sam da nije igrao dobro i da ne zna hoće li ostati u klubu. Bile su to prve naznake da će teško doći do nastavka saradnje.

"Nisam dobro počeo, nisam dobro završio. Nije bila moja najbolja sezona. Morate da izvučete lekcije iz svakog iskustva. Bila je ovo stvarno čudna godina za mene, ali moram da pohvalim saigrače. Obožavam ih, osvojili smo sve i samo je nedostajao plasman među osam najboljih u Evroligi", rekao je tada Vajt. Sad je crveno-bijeli dres zamijenio plavo-bijelim i igraće protiv Crvene zvezde.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC