• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda otišla na pripreme bez Nedovića: Prva evroligaška provjera protiv Obradovića!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda otputovala je na pripreme u Antalju bez povređenog Nedovića.

 Košarkaši Crvene zvezde otputovali na pripreme u Tursku Izvor: kk crvena zvezda

Otputovali su košarkaši Crvene zvezde na pripreme u Tursku i tamo će od 14. do 18. septembra učestvovati na pripremnom turniru u Antaliji. Prva evroligaška provera biće im Monako, tim koji sa klupe vodi bivši trener srpskog tima Saša Obradović. Taj duel na programu je u srijedu od 19 časova, a potvrđeno je da tamo neće biti povrijeđenog Nemanje Nedovića.

Bek je doživio povredu tokom reprezentativnih obaveza na Eurobasketu i u procesu je oporavka i on je jedini igrač koji neće biti u timu na predstojećim mečevima. Poslije Monaka ekipu čekaju još dvije provjere na istom turniru, prvo u petak, pa onda u nedjelju, protivnici će zavisiti od rezultata na turniru. Crveno-bijeli su tamo otišli u dobrom raspoloženju pošto su pobijedili na dva meča koja su bila zatvorena za javnost.

"Očekuju nas tri dobre provjere na turniru, počevši od Monaka koji igra u Evroligi. Rezultat nije u prvom planu, želimo da petodnevni boravak tamo iskoristimo maksimalno. Pored mečeva trudićemo se da turnir iskoristimo za uigravanje i poboljšanje. Raduje me što su svi igrači zdravi i što ćemo biti gotovo kompletni, svi su tu osim Nedovića", rekao je trener Vlada Jovanović pred put.

Poslije turnira u ANtaliji Zvezda će igrati i na turniru u Nikoziji (Kipar) i tamo će 23. i 24. septembra rivali biti Peristeri i Olimpijakos. Inače, mečeve iz Turske prenosiće "Arena sport", tako da će navijači biti u prilici da vide novi tim crveno-bijelih na dijelu i putem malih ekrana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC