• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa starim imenom na dresu: Crveno-bijeli će opet nositi ime poznatog sponzora kraj grba

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli obnovili saradnju sa sponzorom

 lukoil ostaje sponzor crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Kk Crvena zvezda i ruska naftna kompanija "LUKOIL SRBIJA" AD potpisali su višegodišnji ugovor, čime je nastavljena uspješna saradnja ta dva brenda - obnovljena na početku sezone 2022/23.

"LUKOIL SRBIJA AD je tako ponovo stao uz KK Crvena zvezda čiji je sponzor bio i u prošlosti, a povratak ove velike kompanije, njen ulazak i jačanje našeg šampionskog tima (pula sponzora) predstavlja veliko zadovoljstvo za naš klub, ali i dokaz da KK Crvena zvezda jača iz sezone u sezonu na svim nivoima! KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svjetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao povjerenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD", saopštila je Zvezda.

Predstavnik KK Crvena zvezda mts, direktor Nemanja Vasiljević: "Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspjesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvijekk ističemo u potenciramo je da timski uspkeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvijek željela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što poslije brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na povjerenju koje su nam ukazali", rekao je Vasiljević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC