• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio Zvezdu da bi vozio kamper po Americi! Raduljica se oglasio - trenira kod Novaka, a evo šta je istina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski centar je, očigledno, sve spremniji za avanturu života i ispunjenje dječačkih snova.

 Miroslav Raduljica vozi kamper po Americi Izvor: Instagram/mraduljica/printscreen

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica riješio je da ispuni želju iz djetinjstva. Kao što smo pisali prije skoro mjesec dana, bivši centar reprezentacije Srbije odlazi u SAD, gdje će zajedno sa Yu Grupom imati spektakularnu avanturu. Oni će motorima, a on kamperom, putovati preko gotovo cijele zemlje - od Čikaga do Los Anđelesa, legendarnom "Rutom 66".

Kako je još ranije otkriveno, Miroslav Raduljica će biti dio ove fantastične ekipe, a sve o putu koji će preći gledaćemo na nekom od televizijskih kanala tokom jeseni. To je potvrdio i Žika Jelić, jedan od članova benda koji je nedavno proslavio 50 godina rada. Tako će se srpski košarkaš vratiti u SAD gdje je kratko igrao za Milvoki i Minesotu, a sada njegov posao neće imati veze sa sportom.

"Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sjećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dječak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako djelimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa", rekao je za "Nedeljnik" muzičar Žika Jelić.

On će biti dio spektakularnog putovanja sa jednog na drugi kraj zemlje, putem koji se nekada nazivao "kičma Amerike". Danas više nema potrebe da se sa istoka na zapad SAD putuje automobilima, pa je ova trasa zapostavljena i na njoj se mogu naći objekti u kojima vrijeme stoji. Karakteristične benzinske stanice, barovi i ostale prodavnice pokušavaju da odole rubu vremena, ali su češće meta samo zaljubljenika u motore i nostalgičara koji se na ovoj trasi prisjećaju prošlih vremena. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC