• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu takve igrače nikad nisam mogao da zamislim: Musa oduševljen - "Jedna stvar s balkanskim ekipama..."

Autor Nebojša Marković

Džanan Musa je komentarisao dosadašnja pojačanja Partizana, ali i dobar rad Crvene zvezde, klubova protiv kojih će ove sezone voditi bitke u Evroligi.

 Džanan Musa o Zvezdi i Partizanu Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/Podcast Inkubator

Završen je nedavno Eurobasket, sada se fokus polako vraća na klupsku košarku. Poslije odličnih individualnih partija na Evropskom prvenstvu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa dočekaće na debi u ekipi Real Madrida. Njega će sa "kraljevskim klubom" dočekati i nastupi u Evroligi.

A nekadašnji košarkaš Cedevite i Efesa upravo u tom takmičenju će voditi bitke sa beogradskim "vječitim" rivalima, Crvenom zvezdom i Partizanom. Upravo je o njima Musa imao šta da kaže.

Musa je posebno komentarisao pojačanja koja je Partizan doveo tokom ljeta i istakao svoje oduševljenje napravljenim poslovima.

"Partizan i Zvezda rade sjajan posao. Pogotovo Partizan. Već su doveli Egzuma, Nanelija, doveo neke igrače koja stvarno ja nisam nikad mogao da zamislim da će biti u Partizanu. Pogotovo ne ove sezone. Ali na čelu sa Željkom (Obradovićem prim. aut.) mislim da će to biti sjajna priča", počeo je Musa prilikom gostovanja u "Podkast Inkubatoru".

On je u toj emisiji govorio o upoznavanju Miška Ražnatovića "kao Don Korleonea", kao i svađi sa poznatim agentom zbog jednog transfera. Ali je lijepe riječi imao i za dva beogradska velikana.

"To dosta zavisi kod balkanskih ekipa, ko je trener. Željka svi znamo kakav je. A trener Zvezde mislim da će biti ključan faktor da li će se posložiti ta ekipa ili neće. Ali objema ekipama želim sve najbolje. Oni su jako dobri protivnici u Evroligi i nadam se dobijati utakmice osim kad igraju protiv Reala", rekao je Džanan Musa.

Džanan Musa o Partizanu i Zvezdi
Izvor: YouTube/Podcast Inkubator

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC