• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Životna drama bivšeg beka Zvezde: Najtežu odluku donijeli u sekundi, supruga spasila život ćerki!

Autor Dragan Šutvić

Teški dani u životu košarkaša koji je tokom boravka u Srbiji dobio pasoš ove države.

 životna drama dilana enisa  Izvor: MN PRESS

Američki košarkaš Dilan Enis, svojevremeno član Mege i Crvene zvezde, proživio je prethodnih dana pravu porodičnu dramu. Dok je bio na putu sa ekipom, njegova ćerka imala je velikih zdravstvenih problema. Na sreću, sve se završilo dobro, a bek koji ima i srpski pasoš objasnio je šta se tačno dešavalo.

Ćerkica Amija imala je probleme sa disanjem, a pravovremena reakcija Dilanove supruge spasla je život njihovom djetetu. Na svu sreću, supruga američkog beka donijela je prave odluke u trenutku i one su na vrijeme stigle u bolnicu. Zbog otečenih disajnih puteva djevojčica je iz sekunde u sekund sve teže disala.

"Bila su to duga 24 sata, ali naša ćerka Amija je kod kuće i osjeća se dosta bolje. Ne mogu da zahvalim dovoljno treneru i klubu koji su sve razumjeli i dopustili mi da budem sa porodicom. Bog je dobar", napisao je Enis.

"Kakva nevjerovatna i užasna 24 sata. Šta je počelo kao mali kašalj, završilo se kao jurenje u bolnicu jer su joj disajni putevi bili otečeni sve više i više svake sekunde. Morala sam u djeliću sekunde da donesem odluke koje bi joj spasili život, dok je Dilan bio na putu. Hvala Bogu imali smo pomoć koja nam je bila potrebna i hvala KK Galatasaraj koji je odvezao Dilana kući, bez ikakvog pitanja. Sve je u redu sada i ona je najhrabrije dijete ikada", napisala je Dilanova supruga na Instagramu.

Podsjećamo, Dilan Enis je u Srbiju stigao kako bi nastupao za Megu, ali se nakon nekoliko mjeseci preselio u redove Crvene zvezde. U međuvremenu je dobio i srpski pasoš, ali se u crveno-beijlom dresu nije dugo zadržao. Eksplozivni bek većinu karijere proveo je u španskim timovima, a sada je član Galatasaraja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC