• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamere uhvatile Jokića - gledao sport koji u Srbiji nije popularan! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš gledao meč MLB lige, a vjerovatno su mu trojica saigrača pomogli oko bejzbol pravila jer taj sport kod nas nije pretjerano popularan.

 Nikola Jokić na bejzbol utakmici Izvor: Twitter/JomboyMedia/printscreen

Završilo se leto u nacionalnom timu za Nikolu Jokića, pa je najbolji srpski košarkaš već stigao u Denver gdje se sa svojom ekipom priprema za novu NBA sezonu. Najavio je da će ostati u ovoj franšizi i da želi titule sa ekipom iz Kolorada, a pre nego što sezona počne našao je malo vremena za opuštanje. Jokić je sa saigračima posjetio bejzbol utakmicu u San Dijegu, gradu koji im je baza za pripreme ove jeseni.

Pored Nikole u prvom redu tribina bili su Džef Grin, Deandre Džordan i Iš Smit, a gledali su kalifornijski derbi u MLB ligi. San Dijego Padresi i Los Anđeles Dodžersi igrali su spektakularan meč (4:3), a srpski košarkaš imao je priliku da se upozna sa sportom koji kod nas i nije toliko popularan. Vjerujemo da su američki košarkaši mnogo bolje znali pravila od Nikole Jokića, koji pored košarke najviše voli konjičke sportove.

Podsjećamo, nova NBA sezone počinje 8. oktobra, pa Nikola ima vremena da se pripremi za košarku. U narednih dvadesetak dana on će trenirati sa timom koji želi da napravi iskorak i pokuša da stigne do prve titule u istoriji franšize!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC