• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superstarovi Bostona se oglasili povodom s*ks skandala u Seltiksima: Znamo da se to dešava, ali volimo Udoku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ime Udoka po svemu sudeći više neće biti trener Bostona, ali njegovi igrači ne žele da pričaju protiv njega poslije seks skandala u čijem je centru.

 Igrači Bostona ne znaju ništa o detaljima seks skandala Izvor: Profimedia

Ne prestaje da se piše i govori o skandalu koji je u Boston Seltiksima izazvao trener ovog tima Ime Udoka. On je prevario svoju vjerenicu, poznatu glumicu Niju Long, sa zaposlenicom stručnog štaba Seltiksa Alison Fister.

Sada su se najveće zvijezde Seltiksa oglasile ovim povodom, a prvi je pričao sjajni defanzivac Markus Smart koji je istakao da igrači praktično nemaju nikakve informacije o slučaju. 

"Ne znamo sve što se zna u klubu i teško je nešto reći. Bukvalno niko ništa ne zna u ovom momentu, a kao igrač bih volio da znam šta se dešava. Ipak sa druge strane, nije to naš posao, to su njihovi životi i to se tiče ljudi koji su umiješani u cijeli slučaj. Trebalo bi da poštujemo njihovu privatnost", rekao je on.

Ipak on nije krio da Imea Udoku jako voli i poštuje i da je uživao radeći sa njim u prethodnoj sezoni u kojoj je Boston stigao do finala.

"I dalje volim Imea kao osobu i kao trenera, ovo je nešto nesrećno što mu se desilo, To ne može da mu oduzme činjenicu da je preokrenuo formu ovog tima i da nas je vodio do finala. Nesrećno je što smo u ovakvoj situaciji, ali ga i dalje volimo", rekao je Smart.

Pogledajte kako izgleda Alison Fister:

Oglasila se i prva zvijezda tima Džejson Tejtum! On je takođe priznao da mu nije najjasnije šta se trenutno dešava, 

"Kao i svi drugi, pokušavam da shvatim šta se dešava. Očigledno postoji mnogo stvari o kojima ne smiju da pričaju. Ne znam, teško je naći odgovore o tome da li su stvari urađene na pravi ili na loš način. Ne znam detalje", rekao je on.

Kao i svi ostali ni Džejlen Braun koji je pod Udokom ušao u odličnu formu prošle sezone ne zna šta će se na kraju desiti.

"NIko zaista nema informacije i teško je nešto komentarisati. Ja lično sam dobio jako malo informacija i zbog toga ne mogu da dam svoje mišljenje, teško je. Volio bih da sa nama podijele više detalja, ali znamo da su se ovakve stvari dešavale ranije na radnim mjestima. Ipak, izgleda da tu ima još nečega. Ali ne znam ništa o tome", rekao je Braun.

Pogledajte kako izgleda vjerenica Imea Udoke Nija Long:

Poslije svega je jedino jasno da Ime Udoka neće ostati trener Bostona, a njegovo mjesto bi prema najnovijim informacijama trebalo da preuzme asistent u štabu Los Anđeles Klipersa Džej Laranga. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC