• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se vraća u Evroligu - Željko otkrio stanje u ekipi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Željko Obradović pričao sa novinarima pred put u Njemačku.

 Alba - Partizan najava Željko Obradović pred start Evrolige Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan će ponovo zaigrati u Evroligi, poslije osam godina slijedi povratak u elitno takmičenje. Prvi meč igraće na gostovanju, protiv Albe u Njemačkoj. Na tom meču neće igrati povrijeđeni Aleksa Avramović, Alen Smailagić, ali ni Gregor Glas. Na njih trojicu Željko Obradović neće moći da računa u predstojećem susretu. Potvrdio je to u razgovoru sa medijima.

Za razliku od gostovanja Ciboni na startu ABA lige, dobra vijest je to što se Jam Madar oporavio i što će biti u timu. Crno-bijeli su zbog toga u Zagrebu igrali praktično samo sa jednim plejmejkerom, Danteom Egzumom. "Madar će putovati sa timom, dok će Glas ostati u Beogradu. Fale mu treninzi poslije povrede. Imaće specijalne tretmane dok smo mi na putu, tako da će biti van tima", rekao je Obradović.

U prvi dio sezone Partizan ulazi sa gostovanjima, pošto će prvi meč kod kuće igrati tek sredinom oktobra. Slijedi duel sa njemačkim predstavnikom, za njih trofejni stručnjak ima samo riječi hvale. "Igramo protiv tima koji je prvenstvo Njemačke počeo sa dvije dobre utakmice. Imaju atuomatizme, igraju sa dosta izmjena, godinama su zajedno. Znaju kako da reaguju i u napadu i odbrani. Imaju jednog izuzetnog igrača, a to je Luk Sikma. On je čovjek koji odlučuje o dosta stvari na terenu. Imaju zaista dobre igrače, možda nisu svi toliko poznati košarkaškoj javnosti, ali su izvanredan tim", zaključio je Obradović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC