• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba Partizana - stiže reprezentativac Srbije? Bivši igrač Crvene zvezde blizu potpisa za crno-bijele!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pretpostavlja se da bi on bio posljednje Partizanovo pojačanje u reketu za novu sezonu.

 Marko Jagodić-Kuridža ide u Partizan Izvor: ATA Images/A.K

Košarkaški klub Partizan nije završio sa sastavljanjem tima za predstojeću sezonu, a jedno od posljednjih pojačanja mogao bi da bude iskusni Marko Jagodić-Kuridža (35), prenosi "nova.rs". Navodno, crno-bijeli su zainteresovani za iskusnog krilnog centra koji je na nedavno završenom Eurobasketu bio reprezentativac Srbije!

Po informacijama koje ima ovaj sajt nekadašnji član Crvene zvezde i aktuelni član podgoričke Budućnosti mogao bi da potpiše ugovor sa Partizanom i tako verovatno "zatvori" reket povratnika u Evroligu.

Očekuje se da bi to bilo posljednje pojačanje tima Željka Obradovića na visokim pozicijama, dok ostaje nejasno da li bi Partizan nakon nekoliko mečeva u novoj sezoni mogao da angažuje i još jednog plejmejkera. Prije toga, za crno-bijele trebalo bi da potpiše potomak Petra Jagodića, ustanika iz "Kuridžine bune".

Nezvanično, Partizan i Marko Jagodić-Kuridža već su započeli pregovore oko jednogodišnjeg ugovora koji bi iskusnom košarkašu doneo još jednu priliku da se oproba u Evroligi. On je protiv najboljih evropskih klubova igrao tokom dvije sezone u kojima je bio član Crvene zvezde, dok je u Evrokupu nastupao za Cibonu i Budućnost. Pored toga, nosio je dres Spartaka iz Subotice, Novog Sada, Čapljine, banjalučkog Borca, Nimbruka, Ostendea i Primorske.

Srpski košarkaš rođen u Zadru imao je priliku da u karijeri bira reprezentaciju za koju želi da nastupa, a u prethodnom periodu bio je i kapiten Srbije tokom FIBA prozora. Selektor Svetislav Pešić izuzetno ga cijeni, pa je bio i među 12 putnika na Evropsko prvenstvo. Tamo su mu navijači srpske reprezentacije skandirali i pevali pesme, a nedavno je bio u centru pažnje i zbog gafa u popularnom kvizu Slagalica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC