• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić u problemima pred Zvezdu: Moraće bez dvojice Amerikanaca, ali i crveno-bijeli imaju povrijeđene!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Panatinaikos u neočekivanim problemima na početku sezone.

 Panatinaikos bez dvojice Amerikanaca na Zvezdu Izvor: MN PRESS

Samo četiri mjeseca pošto je otišao sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić ponovo pred navijačima Crvene zvezde. Ovoga puta u opremi Panatinaikosa sa kojim gostuje u četvrtak (19.00) u Beogradu u okviru drugog kola Evrolige, a već sada se zna da neće moći da računa na sve košarkaše. Preciznije, Panatinaikos će na put krenuti bez dvojice Amerikanaca od kojih se ove sezone i te kako mnogo očekuje.

PAO će po svemu sudeći biti oslabljen za Derika Vilijamsa koji je zaradio povredu kvadricepsa na prvenstvenom meču sa Arisom, dok u timu neće biti ni Nejta Voltersa koji još nije spreman.Tako će miljenik navijača Crvene zvezde propustiti susret u Beogradu i povratak pred crveno-bijelu publiku sa kojom je prethodne godine podizao tri šampionska pehara. 

Neće ni Crvena zvezda biti kompletna pošto su i dalje van tima Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović, pa će tako i srpski reprezentativac propustiti meč sa svojim dojučerašnjim klubom.

Podsjetimo, Dejan Radonjić nije na najbolji način započeo sezonu sa Panatinaikosom pošto je doživio tri vezana poraza. Nakon 67:52 u finalu Superkupa od najvećeg rivala Olimpijakosa, uslijedili su i dva "tijesna" - prvo protiv Real Madrida u Evroligi (71:68), a potom i prvenstveni od Arisa (69:65).

Za to vrijeme je Crvena zvezda startovala sa dvije pobjede u ABA ligi, dok je na premijeri evroligaške sezone izgubila na gostovanju šampionu Efesu (72:59).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC