• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija na meču Lige šampiona - trener preminuo nakon infarkta!

Autor Dragan Šutvić

Bivši trener Unikahe Martin Urbano preminuo je na meču voljenog kluba...

 preminuo martin urbano  Izvor: Youtube/ Unicaja Baloncesto

Bivši trener Unikahe Hose Marija Martin Urbano (72) preminuo je od posljedica infarkta. Tragedija se dogodila na meču FIBA Lige šamnpiona protiv Dižona. Bio je u dvorani, gledao meč i onda je imao srčani udar. Ljekari su bili tu, pokušali su sve da mu pomognu, reanimirali su ga, ali ništa od toga nažalost nije pomoglo. Mogli su na kraju samo da konstatuju smrt. Ovu vijest potvrdio je tim iz Malage na svom zvaničnom sajtu.

Iz španskog kluba us se oglasili i istakli su da je "otišao u legendu i da će ga zauvijek pamtiti". Napisali su srceparajući tekst o njemu.

"Košarka u Malagi izgubila je legendu, čovjeka koji je imao ogroman uticaj na našu košarku. Trenirao je naš klub u nekoliko navrata i bio je od fundamentalnog značaja za košarku u Malagi u početnim etapama. Nažalost, preminuo je. Ako je bilo kakva utjeha, preminuo je u svojoj drugoj kući", napisali su na svom zvaničnom sajtu.

Tragedija se dogodila tokom prve četvrtine meča sa francuskim klubom. Martin Urbano je od ranije imao problem sa anginom pektoris, ali je želio da dođe na utakmicu. Tokom meča mu je pozlilo, odmah su se pojavile ljekarske službe, probali su na sve načine da mu pomognu, nisu u tome uspjeli. Utakmica je bila u drugom planu zbog svega, ali je Unikaha na kraju ostvarila pobjedu (88:68). Pogledajte ko je bio Martin Urbano:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC