• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u NBA ligi- potukli se usred meča! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Haos je nastao na utakmici između Majamija i Toronta

 Tuča Kejleba Martina i Kristijana Koloka u NBa ligi Izvor: Printscreen/Bleacher Report

Skandal u NBA ligi, tuča na utakmici Majamija i Toronta. Došlo je do fizičkog obračuna između Kejleba Martina i Kristijana Koloka na početku treće dionice. Sve je počelo poslije jednog bezazlenog poteza. Koloko je uhvatio loptu u napadu, sudije su pokazale da je tom prilikom napravio faul, čak su i njegovi saigrači iz Reptorsa krenuli ka svojoj polovini. Onda je on ustao, gurnuo Martina, Kejleb je nasrnuo na njega i u stilu rvača oborio ga je u prvi red gdje su bili i navijači.

Sve to dešavalo se ispred klupe Hita, pa su odmah svi ustali, među njima bio je i Nikola Jović. Sudije su se ekspresno umiješale, uključili su se i njihovi saigrači, nastala je prava gužva, igrači su bili na gomili. Koloko je za to vrijeme podigao ruku u vis i pokazao da ne želi nikakav sukob. Poslije kraćeg vremena  uspjeli su da ih razdvoje i da nastave meč. Očekivano i jedan i drugi su odmah izbačeni sa utakmice, sudije su ih poslale u svlačionicu.

Majami je na kraju upisao pobjedu (112:109), Martin je u tom momentu imao osam poena, pet skokova i dve asistencije, a Koloko jedan poen i dva skoka. S obzirom na sve što se dogodilo nije isključeno da NBA liga poslije ovoga dodijeli obojici igrača suspenzije od nekoliko mečeva, ali se ta odluka još uvijek čeka. Moguće je da će biti kažnjena i klupa Majamija, pošto je prema pravilniku zabranjeno igračima da napuštaju taj restriktivni prostor u ovakvim slučajevima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC