• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čeka novi tandem, da je povede u Evroligi: "To nam je falilo, ali nećemo znati do početka utakmice..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda se priprema za meč u Evroligi protiv Bajerna

 Evroliga najava utakmice Crvena zvezda - Bajern Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda sprema se za petak i za meč Evrolige protiv Bajerna, koji je takođe u prva četiri kola doživio isto toliko poraza. Trener srpskog i regionalnog šampiona Vladimir Jovanović govorio je u srijedu posle treninga o stanju u ekipi, u kojoj bi u petak prvi put ove sezone mogao da bude i rekonvalescent Nemanja Nedović.

"Do samog početka utakmice nećemo znati u kom obimu možemo da koristimo Nemanju. On je motivisan, dobro trenira, ali moramo da budemo oprezni, jer je to najbitnije. Zdravlje igrača je na prvom mestu", rekao je Jovanović u razgovoru sa novinarima u "Pioniru".

Zvezdin trener je objasnio da Džejlen Adams nije na treningu zbog bolesti, a govorio je i o budućem tandemu Luka Vildoza - Nemanja Nedović. "Ta dvojica igrača su napadački potentni i to nam je falilo. Vildoza je za kratko vrijeme pokazao da je pojačanje. Isto tako, Nemanjini kvaliteti su dobro poznati, došao je da bude lider tima i očekujemo i od njega da povreda prođe, da ga postepeno ubacimo u trenažni i takmičarski proces", dodao je Jovanović.

Izvor: MN PRESS

Zvezda je u sve četiri utakmice u Evroligi bila "u igri" do završnice, u kojoj je posustajala. Jovanović je rekao da je u svim mečevima konačna razlika bila veća od realne. "Sva tri gostovanja smo bili konkurentni, u nekim mečevima bili smo i bolji u nekom periodu, ali već sam isticao - sva tri poraza smo pretrpjeli sa većom razlikom od realne. To je ostavilo negativan utisak i kod nas i u javnosti, iako smo u svim tim mečevima imali zaista realnih problema, uz izostanak važnih igrača, što smo pokušali da nadoknadimo", dodao je Zvezdin trener.

Duel Zvezde i Bajerna počeće u petak od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC