• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekada je bio najveća sila u NBA, a sad javno moli za posao: Dovedite me da radim za Stefa i Kleja, hoću da odem na vrhu

Autor Haris Krhalić

Dvajt Hauard je bez ugovora, a kako kaže idealan kraj karijere bi volio da vidi u Golden Stejtu.

 Dvajt Hauard u potrazi za angažmanom Izvor: Profimedia/AFP PHOTO TIMOTHY A. CLAR

Nekada je bio najveća sila u NBA, a sada je bez angažmana i nudi se javno klubovima! Dvajt Hauard je sa 38 godina van radara NBA timova, a sada je javno rekao da bi volio da zaigra u Golden Stejtu.

Voriorsi čekaju povratak mladog centra Džejmsa Vajzmena u ekipu nakon serije povreda koja ga je odvojila od parketa, a Hauard je spreman da za veteranski minimalac zaigra u dresu šampiona i da pomogne sa prilagođavanjem Vajzmena na NBA.

"Čovječe, to je idealno! Bio sam ratnik cijeli život, počeo sam kao ratnik, a njima treba visoki igrač, Znam da imaju Kevona Lunija i znam da je tu Vajzmen, ali ja sam Dvajt Hauard. Vajzmen može da nauči toliko toga od mene jer je pred njim velika karijera", rekao je na jednom gostovanju Hauard.

On je prošle sezone igrao za Los Anđeles Lejkerse, a ovaj tim ga nije produžio za novu sezonu nakon što je prosječno bilježio 6,2 poena i 5,9 skokova po meču. U karijeri je igrao za Orlando, Hjuston, Filadelfiju, Šarlot i Vašington, dva puta je bio najbolji defanzivac lige i osmostruki Ol Star, a ima i jednu titulu 2020. godine sa Lejkerisma. Sada želi da pomogne Vajzmenu da se razvije, ali i da u penziju ode sa titulom!

"Mislim da čak i u situaciji gdje se igra sa takvim šuterima kao što je Stef Kari i Klej Tompson oni mogu da dobiju mnogo prostora sa mnom kao nekim ko postavlja blokove. Volio bih da zaigram svoju 19. NBA sezonu i da odem u penziju na vrhu", otkrio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC