• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziva povreda košarkaša u Ligi šampiona: Amerikancu pukao članak nakon doskoka na nogu rivala (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Darko Keli će morati da pauzira cijelu sezonu.

 teška povreda američkog košarkaša u fiba ligi šampiona  Izvor: YouTube/screenshot/David Maestre

Američki košarkaš Zakarijus Darko Keli doživio je tešku povredu na meču Unikahe i Paoka u FIBA Ligi šampiona. Samo što je ušao na teren sredinom prve četvrtine doskočio je loše poslije skoka i teško se povrijedio.

Lijevi članak mu je stradao, a na snimcima se vidi da je naskočio na nogu drugog igrača i da mu se članak potpuno izvrnuo i pukao. Na kraju je predvođena Dariom Briuzelom koji je postigao 27 poena Unikaha pobijedila 77:63, ali je sve ostalo u sjenci ove povrede.

"Njegova povreda je ozbiljna, mislim da će propustiti ostatak sezone", rekao je trener PAOK-a Aris Likojanis poslije meča. Darko je morao da bude iznesen sa terena na nosilima, pogledajte i šta se tu desilo:

Zakarijus Darko Keli ima 25 godina, igra na pozicijama krila i krilnog centra, a igrao je na univerzitetima Zapadna Montana i Providens. Prošle sezone nije bio draftovan, oprobao se u timu Toronta za Ljetnu ligu, ali nije dobio priliku da potpiše ugovor. 

Došao je u Evropu, ali je u Ludvisburgu dobio otkaz, da bi potom prešao u Helsinki sa kojim je osvojio finski kup. Povodom njegove povrede oglasio se i PAO:

"Ostao je samo 32 sekunde na terenu i tokom prve svoje akcije Zakarijus Darko Keli je stao na nogu protivnika i povrijedio lijevi članak. Prema prvim dijagnozama napravljenim u bolnici u Malagi igrač PAOK-a je doživio tešku povredu, Darko Keli će biti hitno operisan i kada se vrati u Solun dobiće terapiju i plan oporavka. Cijeli tim je uz njega i želimo mu da se vrati još jači", navodi se u saopštenju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC