• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bh. reprezentativac sa Bilbaom slavio u Laktašima: Igokea m:tel doživjela drugi evropski poraz

Autor Haris Krhalić

Košarkaši Igokee poraženi su, u okviru FIBA Lige šampiona, od španske ekipe rezultatom 80:85.

 igokea, bilbao, sulejmanović Izvor: FIBA Champions League

Košarkaši Igokee m:tel doživjeli su drugi, aprvi domaći, poraz u FIBA Ligi šampiona. Od Aleksandrovčana je bila bolja ekipa Bilbaa za koju nastupa naš reprezentativac Emir Sulejmanović.

Igokea m:tel – Bilbao80:85 (26:24, 23:24, 17:24, 14:13)

Meč je odlično otvorio Taj Voler koji je u prve četiri minute postigao tri trojke. Prvu četvrtinu, koju je Igokea m:tel riješila u svoju koristi rezultatom 26:26, Voler je okončao sa četiri pogođene trojke iz pet pokušaja.

Cijelu drugu dionicu igre „igosi“ su imali blagu rezultatsku prednost koja nije prelazila šest poena. Na kraju prvog poluvremena, u kojem su oba tima bila šuterski raspoložena, bilo je plus jedan za tim iz Aleksandrovca (49:48).

Početkom treće četvrtine tim iz Španije je napravio mini-preokret na šta je trener Igokee Dragan Bajić reagovao tajm-autom pri rezultatu 53:56. Ipak, to nije urodilo plodom s obzirom da je španska ekipa u posljednju četvrtinu ušla sa plus šest.

U posljednjoj dionici igre gosti su povećavali rezultatsku prednost, a tri i pol minuta prije kraja Bilbao je imao plus devet (73:82).Uslijedila je serija Aleksandrovčana od 5:0, ali na minut prije kraja Alonso postiže trojku koja je značila i kraj nadanja za izabranike Dragana Bajića.

Najefikasniji u redovima Igokee bio je Voler sa 25 poena. Stivens je postigao 11, Kroford i Jošilo po 10, a Tanasković osam poena.

Kod gostiju najefikasniji je bio Rosa sa 17 poena. Hakanson je postigao 16, Viti 11, a Smit 10 poena. Emir Sulejmanović je postigao dva poena za skoro 19 minuta koliko je proveo na parketu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC