• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavlja se paklen raspored Igokee m:tel: U Laktaše stiže Bilbao, Bajića brine umor

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Samo dva dana poslije zahtjevnog duela sa Crvenom zvezdom u ABA ligi, Aleksandrovčane očekuje duel FIBA Lige šampiona protiv vodećeg Bilbaa.

 Igokea m:tel dočekuje Bilbao u 3. kolu FIBA Lige šampiona Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši Igokee m:tel u trećem kolu Lige šampiona večeras će od 18.30 ugostiti Bilbao, vodeću ekipu grupe D, koja je u prethodna dva kola zabilježila maksimalan učinak.

S druge strane, tim Dragana Bajića ostvario je po pobjedu i poraz, a dvoboj sa španskim timom stiže samo dva dana nakon izuzetno zahtjevnog duela sa Crvenom zvezdom u ABA ligi. Poraženi su "igosi" u neizvjesnom meču od Beograđana 70:76, a vremena za odmor nisu imali mnogo. To je ono što najviše brine stratega Igokee m:tel.

"Pred nama je nova utakmica, ovaj put u Ligi šampiona, koja nam je jako bitna. U prethodnoj protiv Zvezde jednostavno sam morao da tražim što više igrača u rotaciji, da imam što više svježine za ovu i naredne utakmice. Analizirali smo neke stvari koje nisu dobre. Čvrsta odbrana koju smo igrali u nekim momentima reper je kako treba da se ponašamo. Nadam se da smo uspjeli koliko-toliko da se odmorimo, pogotovo ovi nosioci igre koji su igrali dosta minuta protiv Beograđana. Jednostavno, ako želimo da dobijemo ovakve ekipe, moramo da imamo više raspoloženih igrača. Mi ih protiv 'crveno-bijelih' jednostavno nismo imali", rekao je Bajić za "Glas Srpske".

U prvom kolu nove sezone FIBA Lige šampiona Igokea m:tel poražena je u gostima od turskog Bahčešehira 67:70, nakon čega je na domaćem terenu trijumfovala protiv Nimburka ubjedljivo 91:74.

Ni nakon meča sa španskim timom, Bajićevi izabranici neće imati vremena za oporavak, jer već u subotu igraju novi meč regionalne ABA lige. U Laktaše stiže Budućnost.

Standings provided by SofaScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC