• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi bježe od NBA zvijezde - Kajri ostao bez sponzorskog ugovora!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kajri Irving ostao je i bez sponzorskog ugovora poslije haosa koji je napravio.

 Najk raskinuo ugovor sa Kajrijem Irvingom Izvor: YouTube/GQ Sports

Kajri Irving ostao je bez sponzorskog ugovora sa kompanijom "Najk". Zbog skandala koji je napravio, antisemitizma i odbijanja da se izvini doneta je odluka da se sa njim prekine saradnja. Već neko vrijeme se spekulisalo da će se ovo dogoditi na kraju sezone, ali su njegovi potezi samo ubrzali proces i uslijedila je reakcija.

Stigla je i zvanična potvrda od strane kompanije. "Mi u 'Najku' vjerujemo da nema mjesta nikakvoj vrsti govora mržnje i osuđujemo svaku formu antisemitizma. Zbog toga smo odlučili da suspendujemo naš odnos sa Kajrijem i nećemo lansirati u proizvodnju patike 'Kajri 8'. Tužni smo i razočarani zbog cele situacije i svega što se dogodilo", navodi se u saopštenju. Novi udarac za plejmejkera Bruklina.

Netsi su ga suspendovali na najmanje pet utakmica, pošto je Kajri odbio da se izvini za glup potez koji je napravio. Poslije te kazne je Irving ipak odlučio da se oglasi na društvenim mrežama i da se izvini zbog antisemitizma, ali to nije mnogo pomoglo. Podsjetimo, on je na svom Tviter nalogu promovisao knjigu i film pod nazivom "Jevreji crncima: Probudi se Crna Ameriko". To je izazvalo pravu buru i pregršt osuda, a kada je dobio priliku da pred kamerama pokaže pokajanje, nije to učinio. "Nisam ja napravio taj dokumentarac", rekao je tom prilikom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC