• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel bez Stivensa napada Cedevita Olimpiju: Moramo se prilagoditi na novu situaciju i igru bez njega

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije reprezentativne pauze, Aleksandrovčani nastavljaju takmičenje u regionalnoj ABA ligi - u 7. kolu u Laktaše stiže Cedevita Olimpija (subota, 20 časova).

 Dragan Bajić najavio utakmicu Igokea m:tel - Cedevita Olimpija Izvor: ABA liga

Poslije 15-dnevne pauze, košarkaše Igokee očekuje nastavak takmičenja u regionalnoj ligi.

Naredni rival Aleksandrovčanima biće Cedevita Olimpija, koja će u subotu od 20 časova gostovati u Laktašima. Trener Dragan Bajić kompletirao je sastav prije nekoliko dana, te je pokušao da pripremi svoje momke za predstojeći duel.

"Poslije dvije nedelje pauze, uspjeli smo malo da se odmorimo i da se što bolje spremimo za nastavak takmičenja. Još nismo kompletni, dobro je poznato da je Talić još povrijeđen, Stivens je otišao i Delalić je bio sa reprezentacijom. Ali evo, dva-tri dana smo bili kompletni. Ja se nadam da smo se što bolje spremili za ovu utakmicu koja nas očekuje protiv ekipe Cedevita Olimpije. Cedevita Olimpija i ove sezone je dosta dobar tim kompletirala, te ušla sa velikim ambicijama. Imaju određeni kvalitet i mislim da najveću pažnju treba da obratimo na njihovu ofanzivnu igru. Imaju igrače koji mogu da zaprijete iz svih situacija. Dosta dobri su u unutrašnjoj igri, vanjskoj igri i bekovi su im veoma nezgodni na lopti", poručio je Bajić.

Ostala je Igokea m:tel bez centra Dešona Stivensa. Amerikanac će karijeru nastaviti u Italiji, a "igosima" ostaje da se prilagode igri bez njega.

"Ono što sigurno naš hendikep je odlazak Stivensa i sad se moramo prilagoditi na novu situaciju i igru bez njega. Ali ja kao trener ne sumnjam u moje momke i da nam neće nedostajati njegov izostanak i siguran sam da ćemo pružati dobre partije i dobre utakmice i da pokušamo zabilježiti što veći broj pobjeda", dodao je strateg Igokee m:tel.

Težak meč očekuje i Haris Delalić.

“U subotu nas očekuje jako bitna i zahtjevna utakmica protiv Cedevita Olimpije. Kao što znamo da je to jedan jako dobar tim sa dobrim igračima. Na nama je da pružimo jak otpor na našem terenu i uđemo maksimalno ozbiljno kao i u svaku utakmicu. Poslije ove reprezantitvne pause, gdje imali smo tri jako zahtjevne utakmice i čeka nas još jedna teška utakmica, bez prve 'petice', Dešona Stivensa. Ali to nas ne smije poremetiti i mi ostali treba da iskoristimo tu priliku i da pokažemo volju i agresiju i dobijemo tu utakmicu u subotu”, rekao je Delalić.

U dosadašnjih šest kola Igokea m:tel zabilježila je četiri trijumfa, dok su se košarkaši Cedevita Olimpije radovali jednom manje, ali su i odigrali utakmicu manje od Aleksandrovčana.

Standings provided by SofaScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC