• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Partizana potpisao za klub sa "Kosova"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli dres je nosio samo mjesec dana, prije nego što je suspendovan zbog kršenja klupske discipline.

 Samardo Samjuels otišao u Prizren Izvor: MN PRESS

Svojevremeno je najavljen kao veliko pojačanje Partizana, ali od toga nije bilo ništa. Samardo Samjuels (33) veoma kratko se zadržao u Srbiji tokom jeseni 2017. godine prije nego što je krenuo na put oko svijeta, a sada se ponovo vraća. Samjuels će do kraja sezone igrati u južnoj srpskoj pokrajini, za ekipu Baškimi.

Tim sa "Kosova" obezbijedio je najveći transfer u klupskoj istoriji pošto u Prizren stiže čovjek sa 109 NBA i 74 utakmice u Evroligi! Pored toga, Samjuels je igrao i u Evrokupu, ABA ligi, kao i izuzetno jakim ligama poput Španije, Italije, Francuske ili Grčke! 

Nekadašnji reprezentativac Jamajke pokušao je na NBA draftu 2020. godine, ali se nije izborio za ulazak u najjaču ligu na svijetu. Ipak, zaigrao je za Klivlend Kavalirse i u redovima tima iz Ohaja proveo tri sezone, prije nego što je postao svjetski putnik. Prvo internacionalno iskustvo bilo mu je u Hapoelu iz Jerusalima, zatim je igrao za Olimpiju iz Milana i Barselonu, a nakon kratkih boravaka u Kini, Italiji i Španiji gde nije ni debitovao pojačao je Partizan.

U Beogradu se zadržao samo mjesec dana, a Partizan ga je suspendovao zbog kršenja klupske discipline i neprikladnog ponašanja pa je ugovor brzo raskinut. Uslijedile su česte selidbe i čak šest klubova za manje od četiri godine, a između ostalog je košarku igrao u Francuskoj, Grčkoj, Izraelu, Meksiku...

"Zadovoljstvo nam je da objavimo da je naš klub već postigao dogovor sa međunarodnom košarkaškom legendom kao što je Samardo Entoni Samjuels. Ime sa dokazanim karijerama u najjačim svjetskim ligama. Njegovo prisustvo i iskustvo u našem timu biće dodatna vrijednost, podizanje nivoa sporta i košarke. Dobrodošao Samardo u našu porodicu", navodi se u objavi na klupskim profilima. Pogledajte kako je predstavljen u novom klubu:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC