• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVEN LEBRONOV NESTVARNI PLAN - igraće do 45. godine: Saigrač ispričao detalje, Džejms ne želi da prestane!

Autor Haris Krhalić

Slavni američki košarkaš Lebron Džejms planira da do 45. godine igra NBA ligu.

 Lebron Džejms planira da igra do 45  godine Izvor: Profimedia

Iako je već skoro 20 godina u NBA ligi, Lebron Džejms nema namjeru da odustane. Mnogi u Americi licitiraciju koja sezona bi mogla da bude posljednja u karijeri za slavnog košarkaša, a ako je vjerovati njegovom saigraču, penzija neće skoro. Njemački plejmejker Denis Šruder šokirao je javnost otkrićem.

On je američkim medijima ispričao kako Lebron ne planira penziju, već da do 45 godine igra u najboljoj ligi na svijetu. Ukoliko bi se to desilo, a on uspio da bilježi fantastične brojke, nema sumnje da bi Lebron Džejms karijeru završio u vrhu svih kategorija - po broju poena, skokova, asistencija, oduzetih lopti, blokada, a možda i titula.

"Lebron Džejms mi je rekao da će igrati još između pet i sedam godina. Želi da sa 45 godina završi karijeru u NBA", ispričao je nkemački košarkaš Denis Šruder i tako šokirao javnost u SAD. Iako su pojedinci predviđali da bi jedan od najboljih igrača svih vremena mogao da završi karijeru na kraju sljedeće sezone, nove informacije o njegovim planovima to su potpuno bacile u drugi plan.

Podsjećamo, Džejms je u NBA ligi od 2003. godine kada je sa prve pozicije izabran na draftu. Tada se odmah iza njega našao Darko Miličić, a iste godine su u najjaču ligu na svijetu stigli i velikani poput Karmela Entonija, Krisa Boša i Dvejna Vejda. Od ulaska u ligu do danas Lebron Džejms nosio je dres Klivlenda, Majamija, ponovo Klivlenda i Los Anđeles Lejkersa za koje igra od 2018. godine.

Lebron Džejms je osvojio četiri titule u NBA ligi, četiri MVP titule i četiri MVP titule u NBA finalima. Pored toga je čak 18 puta biran za Ol-star meč, a na tim utakmicama je tri puta bio MVP. Sa reprezentacijom SAD i dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama, bronzu sa OI u Atini 2004. godine, kao i bronzu sa Svjetskog prvenstva u Japanu 2006. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC