• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZBACITE ZVEZDU I PARTIZAN IZ ABA LIGE! Čuveni Hrvat zagrmio poslije novog transfera: Vrijeme je da odete!

Autor Haris Krhalić

Brat Dražena Petrovića ponovo predlaže, vidjećemo da li će ga ovoga puta neko poslušati.

 Aco Petrović o Zvezdi i Partizanu Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/Podcast Inkubator

Još se čeka da Crvena zvezda ozvaniči potpis Fakunda Kampaca, a reakcije na taj potez dolaze sa svih strana. Sada se oglasio i čuveni hrvatski stručnjak Aco Petrović, sa još jednim prijedlogom za ABA ligu. 

Ranije je već imao predlog o ograničenju broja stranaca u ABA ligi, potom je dijelio savjete Partizanu i Željku Obradoviću, a sada se poslije vijesti da nakon Luke Vildoze i Fakundo Kampaco dolazi u Crvenu zvezdu oglasio i tražio da vječiti rivali napuste ABA ligu!

"Mislim da je vrijeme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige, a da se ABA liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače", napisao je Aco Petrović. 

Pitanje je ipak, da li je ikada ABA liga bila zamišljena samo kao poligon za razvoj mladih igrača, a i pitanje je kako tome smetaju vječiti rivali koji doprinose kvalitetu takmičenja i predstavljaju ligu u Evropi već godinama. 

S obzirom da Evroliga nikada nije imala ambicije da poput zamišljenje Superlige Evrope da "ukine" ostala takmičenja i da se timovi takmiče samo u njoj - teško da će se i ova ideja Aleksandra Petrovića ostvariti. 

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Pa dragi Aco, pojačajte sportske budžete....vi hrvati se uvijek nešto busate u sportska prsa ....neka vam pomognu branitelji, baš kako i njih uvrsti Dalić u svoje pobjede....ostavi ti Srbe i košarku ....kme...kme...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC