• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javila se Mihina supruga! Postavila predivnu sliku, pa poručila: Kad ne budeš dio mene... (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Arijana Mihajlović se oglasila prvi put poslije smrti svog supruga Siniše.

 supruga se oprostila od siniše mihajlovića Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Nakon smrti Siniše Mihajlovića oglasila se prvo njegova porodica zvaničnim saopštenjem za javnost, a sada je u subotu oko 6:30 izjutra konačno i supruga legendarnog srpskog fudbalera i trenera Arijana Mihajlović smogla snage da se javi. 

Ona je postavila zajedničku sliku na svoj instagram profil, a onda je ostavila emotivnu poruku povodom tragične smrti svog dugogodišnjeg supruga. 

"Kad više ne budeš dio mene, isjeći ću mnoge zvjezdice iz sjećanja, tada će nebo biti tako lijepo da će se cijeli svijet zaljubiti u noć" poruka je Arijane Mihajlović. Pogledajte kako su njih dvoje izgledali zajedno:

Siniša je uvijek dirljivo i sa puno ljubavi i zahvalnosti pričao o njoj, a  posebno joj se zahvaljivao na svemu što radi za njega otkako se razbolio. 

"Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i djeci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovjek na svijetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m*** od mene. Volim te", pričao je Miha, a zatim se zahvalio i svojoj djeci:

"Onda moja djeca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Nevjerovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svježeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osjećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovjek, sa jakim karakterom, ali čovjek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smijete izgubiti volju za životom!" Pogledajte sliku koju je uz emotivnu poruku postavila Arijana Mihajlović:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC