• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TATA, TI SI MOJE SRCE, PONOS, HEROJ I LJUBAV! Dirljiva poruka Mihine ćerke slama srca - objavila i sliku iz bolnice!

Autor Dragan Šutvić

Posebno dirljiva poruka Mihine ćerke nakon smrti fudbalske legende.

 kćerka se oprostila od siniše mihajlovića  Izvor: Instagram/vickymiha/printscreen

Smrt Siniše Mihajlovića potresla je fudbalsku javnost u cijeloj Italiji, a njegovi nekadašnji saigrači, rivali i treneri opraštaju se dirljivim porukama na društvenim mrežama. U objavi na Instagramu od legendarnog asa oprostila se i Viktorija Mihajlović, ćerka fudbalske legende, a njene riječi slamaju srca.

Viktorija je izabrala veoma dirljive rečenice kako bi dočarala svoju ljubav prema ocu, a među fotografijama koje sumiraju njegovu karijeru našla se i jedna posebno emotivna. Na njoj, posljednjoj u ovom nizu, može se videti da je Viktorija do posljednjeg trenutka bila uz oca koji je preminuo 16. decembra u popodnevnim časovima.

"Sišao sam dole, pružio ti ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi nisu potrebne slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji vjeruju da je stvarnost ono što vidite. Sišao sam niz milione stepenica dajući ti ruku zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustio niz njih jer sam znao da su naše jedine prave zjenice, iako tako zamagljene, tvoje. Ti si sve moje srce tata, čista duša, ponos mog života, moj heroj, moja velika ljubav", napisala je Viktorija na Instagramu.

Porodica Mihajlović već se oglasila saopštenjem nakon smrti legendarnog fudbalera i trenera, ali je ćerka Viktorija imala potrebu da i sama okači nekoliko fotografija na društvene mreže. Posljednja koju je izabrala za ovu objavu je fotografija iz bolnice, na kojoj se vide njena i Sinišina ruka. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC