• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČEKALA SE PORUKA LEGENDARNOG SAIGRAČA: On oduševio sve, pa konstatovao - "Borili smo se i živjeli jedan za drugog"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Simone Inzagi poslao posljednju poruku preminulom Siniši Mihajloviću.

 Simone Inzagi oprostio se od Siniše Mihajlovića Izvor: Elisenda Roig/Bongarts

Nekadašnji saigrač Siniše Mihajlovića i trenutni trener Intera, Simone Inzagi oglasio se nakon što je čuo potresnu vijest o smrti dragog prijatelja. Miha je nakon duge i iscrpljujuće borbe sa leukemijom preminuo u 54. godini, a mnogobrojni poznati ljudi iz svijeta sporta oglasili su se i iznijeli poruke podrške za porodicu kao i posljednje pozdrave Siniši.

Inzagi i Mihajlović su zajedno u timu iz prestonice Italije proveli punih pet sezona od 1999. do 2004, kada je fudbaler rodom iz Vukovara prešao u Inter. Inzagi sada sjedi na čelu stručnog štaba milanskog kluba.

Izuzetno emotivnu posljednju poruku dragom kolegi poslao je Inzagi: "Siniša je moj prijatelj. Podijelili smo mnogo trofeja i nezaboravnih dana. Borili smo se i živjeli smo mnoge trenutake jedan za drugog. Bili smo porodica, prijatelji, kolege. On će zauvijek živjeti u mojim mislima. Neka mu je vječna slava."

Pred početak sezone 1998/99, Mihu je kupio Lacio za 8,5 miliona funti. Već u avgustu 1998. osvojio je prvi trofej sa italijanskim klubom, Superkup Italije. Poslije toga je slijedio trofej Kupa pobjednika kupova za sezonu 1998/99, što je bilo posljednje izdanje ovog takmičenja, kao i Superkup Evrope 1999.

U utakmici Lacio - Sampdorija (5:2) u sezoni 1998/98. postigao je tri gola iz slobodnih udaraca, čime je izjednačio rekord Đuzepea Signjorija, kome je to pošlo za rukom. Sezona 1999/00. je takođe bila veoma uspješna, jer je Lacio osvojio duplu krunu, Seriju A i Kup Italije. Posljednji trofej sa Lacijom je osvojio 2004, Kup Italije. Ukupno je nastupao osam sezona u dresu klupa iz Rima i odigrao 126 ligaških utakmica i u njima postigao 20 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC