• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda Borac ABA liga prenos uživo
 Crvena zvezda Borac ABA liga prenos uživo

Kampaco zapalio "Pionir", Zvezda razbila Borac u ABA ligi! Crveno-bijeli se igrali, Argentinac dirigovao na terenu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda savladala Borac iz Čačka u regionalnoj ligi.

 Crvena zvezda Borac ABA liga prenos uživo Izvor: Arena Sport/Screenshot

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivo su savladali Borac iz Čačka u 12. kolu ABA lige - 84:56!

Meč u beogradskoj hali "Pionir", pred punim tribinama Zvezdinih navijača, obilježio je debitantski nastup iskusnog Argentinca Fakunda Kampaca. Plejmejker koji treba da bude najveće pojačanje kluba za ovu sezonu završio je susret sa 11 poena i pet asistencije, kojima je dizao na noge navijače.

Čini se da je već prvog dana na novom poslu Argentinac oduševio publiku koja bodri Crvenu zvezdu, a koja nakon njegovog dolaska u klub podiže ambicije za ovu sezonu. Od kako je Duško Ivanović preuzeo ekipu tim ne zna za poraz u ABA ligi, a u Evroligi ima impresivnih 7-1. Zato se sada mašta i o TOP 8 fazi elitnog evropskog takmičenja, a tamo bi Kampacovo iskustvo i nesporan kvalitet trebalo u potpunosti da dođu do izražaja.

Sa Vildozom i Nedovićem na parketu, uz pomenutog Argentinca, Crvena zvezda sada ima jednu od najboljih bekovskih linija u Evropi!

Što se tiče meča protiv Borca, rezultatske neizvjesnosti bilo je samo u prvom dijelu treće četvrtine. Zvezda je već u prvoj dionici otišla po dvocifrenu prednost, na poluvremenu imala sigurnih "+8", a zatim upala u malu krizu. Kada su Čačani prišli na četiri poena zaostatka (48:44), Ivanović je morao da zove tajm-aut. Od tog trentuka krenula je serija Zvezdinih poena - bilo ih je 15 u nizu, a do kraja susreta se pobjednik nije dovodio u pitanje.

Možda će vas zanimati

16:06

KRAJ! Crvena zvezda - Borac 84:56!

Završen je meč 12. kola ABA lige, a Crvena zvezda je predvođena Fakundom Kampacom, koji je dirigovao dešavanjima na terenu, stigla do ubedljive pobede. Pogledajte detalje sa meča:

16:03

39. minut - Ubedljivo!

Trojkom Džona Holanda Crvena zvezda stiže do 84:55! Do kraja meča ima još nešto više od jednog minuta.

15:58

35. minut - Kampaco!

Sjajna asistencija Fakunda Kampaca za Ognjena Kuzmića! Nekadašnji plej Reala ostavio je nekadašnjeg centra Reala samog u reketu, a usledila su dva laka poena za Zvezdu. Razlika je ubedljiva i Crvena zvezda će pobediti na ovom meču - 76:47!

15:49

Kraj treće četvrtine - 65:45!

Iako je u jednom trenutku bilo problema, a Borac prišao na samo četiri poena zaostatka, Zvezda ima ubedljivu prednost pred poslednjih 10 minuta meča. Nakon tajm-auta Duška Ivanovića igrači Zvezde su napravili seriju 15:0 i praktično rešili pitanje pobednika na ovom susretu.

Izvor: MN PRESS

15:42

28. minut - Dobrić!

Oporavila se Crvena zvezda i odbila je napad Čačana u trećoj deonici! Predvođeni Ognjenom Dobrićem koji je dva puta pogodio za tri poena crveno-beli su pronašli ritam u napadu, pa sada imaju 15 poena prednosti - 59:44!

Izvor: MN PRESS

15:35

24. minut - Drama!

Fantastična igra borca na početku treće deonice i imamo rezultatski neizvestan meč. Crvena zvezda je za skoro četiri minuta košarke postigla samo tri poena, a serija Borca 7:2 donosi dramu u Pioniru. Trener Zvezde Duško Ivanović mora tajm-autom da seče pri rezultatu 48:44!

15:27

21. minut - Nastavljamo!

Crvena zvezda je imala prvi napad u trećoj deonici. Čarapić je prvo zaustavio Bentila faulom nakon što su ostali na niskom postu, ali je Ben iz druge akcije postigao poene - 47:37!

15:20

Statistika!

Crvena zvezda: Holand, Vildoza 2, Lazarević 4, Kampaco 3, Mitrović 7, Lazić 5, Dobrić 9, Marković, Kuzmić 4, Petrušev 4, Topić, Bentil 7

Borac Čačak: Boldvin 2, Ćurčić, Glišić, Lešić 1, Petrović 4, Tomašević 6, Novaković 2, Radonjić, Todorović, Milovanović 6, Čarapić 5, Hejl 11

15:13

POLUVREME - 45:37!

Jednocifrena prednost na strani Crvene zvezde nakon prvih 20 minuta košarke. Uspeo je Borac odlično da se vrati u ovaj meč, a imao je i malo sreće na samom kraju. Prvo je Ognjen Čarapić trojku iz ćoška pogodio uz pomoć table, a zatim je Fakundo Kampaco promašio šut za tri poena u poslednjem napadu.

15:08

Prvi poeni Kampaca!

Trojka, u poslednjem minutu prve četvrtine.

14:59

15. minut - Zvezda čuva prednost!

Nakon pogođene trojke iz ugla Ognjena Dobrića, a zatim i dva pogođena bacanja Hantera Hejla, rezultat je 33:22. Crveno-beli uspevaju da sačuvaju dvocifrenu prednost do koje su stigli u finišu prve deonice.

14:55

Atmosfera!

Navijači su ispunili tribine u hali "Aleksandar Nikolić", a ovako je na meču Zvezde i Borca:

Pogledajte

00:19
Pune tribine zbog Kampaca
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Pored sjajnih rezultata Zvezde od dolaska Duška Ivanovića, deo njih došao je i zbog debija Fakunda Kampaca:

Pogledajte

00:22
Fakundo Kampaco debituje za Zvezdu
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

14:49

Kraj prve četvrtine - 23:13!

Crvena zvezda ima višak od deset poena nakon prvih 10 minuta košarka u Beogradu. Borac je na trenutke sjajno odgovarao Zvezdinom tempu, ali je Fakundo Kampaco brzo pronašao ritam. Argentinac je debitovao posle pet minuta meča, kada je zamenio Luku Vildozu, a prvu četvrtinu završio je pogođenim šutem za tri poena.

14:46

Pogledajte dešavanja sa meča!

Razigrala se Crvena zvezda čim je Fakundo Kampaco uhvatio ritam - 20:12! Ovako je trenutno u hali!

14:43

7. minut - Nerešeno, 12:12!

Nekoliko loših napada Crvene zvezde, malo problema u organizaciji kada je na terenu novajlija i Čačani uspevaju da se vrate u meč.

14:38

5. minut - Spreman je Kampaco!

Duško Ivanović pravi izmenu - izlazi Luka Vildoza, a ulazi Fakundo Kampaco. Jedan Argentinac menja drugog, a navijači Zvezde dočekuju aplauzima novo pojačanje svog tima.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

14:34

Red ispred Pionira!

Navijači Zvezde su i pored neobičnog terena rešili da isprate ovaj meč. Ovako je ispred hale:

Pogledajte

00:11
Red ispred Pionira zbog Kampaca
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

14:31

Petorke!

Košarkaši Borca imaju prvi napad na ovom mečua, Hejl već na početku susreta beleži tri poena. Inače, ovo su startne petorke na meču:

Zvezda: Vildoza, Lazić, Holand, Bentil, Kuzmić

Borac: Boldvin, Hejl, Tomašević, Novaković, Milovanović

14:25

Sudije!

Na ovom meču pravdu će deliti Ilija Belošević, Ivan Stefanović i Stefan Ćalić, koji je posebno zanimljiv zbog svog hobija. On je jedan od najboljih snukeraša u Srbiji, a za MONDO je pričao kako uklapa obaveze u svoja dva omiljena sporta.

14:20

SASTAVI!

Crvena zvezda: Holand, Vildoza, Lazarević, Kampaco, Mitrović, Lazić, Dobrić, Marković, Kuzmić, Petrušev, Topić, Bentil

Borac Čačak: Boldvin, Ćurčić, Glišić, Lešić, Petrović, Tomašević, Novaković, Radonjić, Todorović, Milovanović, Čarapić, Hejl

14:10

12. kolo ABA lige!

Ovo su parovi i rezultati tekuće runde u regionalnom takmičenju:

  • MZT - Split 80:85
  • Zadar - Cibona 68:75
  • FMP - Derbi 90:73
  • Crvena zvezda - Borac
  • Budućnost - Mega (16:30)
  • Igokea - Partizan (18:30)
  • Cedevita Olimpija - Mornar (19:00, utorak)
13:55

Fakundo Kampaco!

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco nakon sjajne karijere u Evroligi i kratkog boravka u SAD pojačao je Crvenu zvezdu! On je 17. decembra primećen na aerodromu u Beogradu, a dva dana kasnije ozvaničen kao novi košarkaš crveno-belih. Ipak, debituje tek danas...

Zbog problema sa registracijom plejmejker je propustio gostovanje Olimpijakosu. U Pireju se samo zagrevao sa ostatkom tima, a zatim gledao kako novi saigrači pobeđuju jedan od najboljih timova Evrope. U izjavi posle meča pomenuo ga je zemljak Luka Vildoza, a pred meč protiv Borca o njemu priča celokupna javnost u regionu. Dok je trener Ivanović oprezan pred meč protiv Borca, Fakundo je već nekoliko puta iznosio svoje impresije o novom klubu.

13:40

Tabela ABA lige!

Ovakva je trenutno situacija u regionalnom takmičenju:

Izvor: SofaScore/printscreen

13:25

Crvena zvezda u ABA ligi!

Počelo je laganim ritmom, pobedama u uvodna četiri kola regionalnog takmičenja, a zatim je usledio šok. Zadar je savladao aktuelnog šampiona na gostovanju u Beogradu, a Crvena zvezda umesto Vladimira Jovanovića na klupu postavila Duška Ivanovića. sa crnogorskim stručnjakom na čelu crveno-beli su jedan od najboljih timova u Evropi - imaju sve pobede u ABA ligi i skor 7-1 u Evroligi!

13:15

Borac u ABA ligi!

Košarkaši kluba iz Čačka veoma loše započeli su sezonu u ABA ligi. Oni su izgubili prvih sedam mečeva u regionalnom takmičenju, pa je klub morao da se rastane sa dosadašnjim trenerom Markom Marinovićem. Pod komandom novog trenera Dejana Mijatovića stigli su bolji rezultati. Borac ima tri pobede na poslednja četiri meča i uspeo je da pobegne sa dna tabele.

13:05

Dobar dan!

U neobičnom terminu za ABA ligu, osim kada je domaćin Mega, Crvena zvezda i Borac iz Čačka odmeriće snage u 12. kolu. Meč u hali "Aleksandar Nikolić" igra se od 14:30, a tekstualni prenos je na MONDU!

UKRATKO

  • Zvezda - Borac 84:56
  • Debitovao Fakundo Kampaco
  • Crvena zvezda lider ABA lige
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije