• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić razbio Bosanca i najboljeg defanzivca na svijetu, ali uzalud: Denver pao i pored sjajnog Srbina, opet ista priča!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski centar Nikola Jokić je po svom običaju imao fantastičan meč, ali njegovi Denver Nagetsi su opet po svom običaju jednostavno nestali u odbrani.

 Nikola Jokić 24 poena u porazu Denvera Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je opet izdominirao! Sjajni srpski košarkaš je u porazu svog tima od Minesota Timbervulvsa ponovo "flertovao" sa tripl-dablom, imao je 24 poena, 9 asistencija i 7 skokova, ali je na kraju Minesota pobijedila Denver 124:111. 

Srpski centar je radio šta je htio centrima Minesote. Kao po ustaljenom običaju kada se sretnu najbolji defanzivac u NBA, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg defanzivnog igrača lige Rudi Gober mu ništa nije mogao. Na meču gdje nije bilo Karla Entonija Taunsa probala je Minesota da ga zaustati i tako što će Bosanac Luka Garza da ga čuva, ali ni on nije uspio ništa bolje da ga zaustavi.

Na kraju je ipak presudila očajna defanziva Denvera koji nije uspio da zaustavi Entonija Edvardsa. Bek Minesote je bio najefikasniji na meču sa 29 poena i 10 skokova, a pratio ga je Džejden Mekdanijels sa 21 poenom, dok je Kajl Anderson ubacio 19. Garza i Gober su zajedno ubacili 17 poena i imali 10 skokova, što govori tačno koliko je dominanta Jokić bio.

Kod Denvera Bounz Hajlend i Majkl Porter su ubacili po 18 poena, ali to je bilo baš daleko od potrebnog za pobedu i ostanak na vrhu Zapadne konferencije. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC