• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu otpisan, u Evrokupu - 41 poen za meč! Zaboravljeni crno-bijeli razbija, uništio i Efes! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjećate se Brajana Angole?

 Brajan Angola 41 poen u Evrokupu Izvor: MN PRESS

Nismo ga ni upamtili u dresu Partizana pošto je odigrao tek nekoliko mečeva za crno-bijele, a sada dominira! Prvi Kolumbijac u srpskoj košarci Brajan Angola sada je član Pinar Karšijake u Turskoj, a u porazu svog tima od Mursije u Evrokupu imao je nevjerovatan meč. 

Ubacio je 41 poen na toj utakmici uz nevjerovatan šut iz igre. Za dva je šutirao 7/9, za tri 6/9, a sa linije penala 9/10. Uz to je dodao tri ukradene lopte, dva skoka i asistenciju za ukupan indeks korisnosti od 39! 

Redovno je on ove sezone dvocifren, a imao je i partije slične ovoj utakmici pošto je turskoj ligi ubacio Efesu 31 poen! Ranije smo ga viđali kako je lider u reprezentaciji Kolumbije, ali ove sezone dominira i u klubu. Pogledajte kako je igrao protiv Mursije: 

Kolumbijac je karijeru počeo u NCAA gdje je prvo igrao za Sjeverni Ajdaho, a potom za Floridu. Nakon toga nije izabran na draftu, ali se oprobao u razvojnoj ligi u dresu Lejklend Medžika.  Potom je uslijedila selidba u Evropu gdje je prvo potpisao za Ostende, a poslije dobre sezone u Belgiji je stigao u Partizan u februaru 2020. godine.

Angola je odigrao samo dva meča u ABA ligi za crno-bijele, bio u timu do novembra i potom se razišao sa crno-bijelima. Od tada je igrao za Ironi Nes Zionu u Izraelu, AEK i Galatasaraj prije dolaska u Karšijaku gdje je lider tima i dominira. Podsjetite ga se u dresu Partizana:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC