• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se vraća Vildoza? Ivanović progovorio o Luki, pa poručio: Mi smo tim koji vjeruje da može svakog da pobijedi!

Autor Haris Krhalić

Duško Ivanović je pred meč sa Realom pričao i o Luki Vildozi.

 Duško Ivanović najava meča sa Realom Izvor: Mondo/Petar Djukanovic

Crvena zvezda igra odlično od dolaska Duška Ivanovića na klupu. Sada ima dva meča kod kuće, u "Pioniru", prvo sa Realom (10.1), pa sa Monakom dva dana kasnije. Pred duel sa timom iz Madrida šef struke crveno-bijelih pričao je o protivniku, ali i o detalju koji mnoge najviše zanima.

Kada se u tim vraća Luka Vildoza? Argentinski plejmejker bio je na treningu, šutirao, kretao se bez većih problema. Novinari koji su bili u dvorani su ga snimali, pa je to Duško iskoristio i da se našali sa njima. "Snimate li to film o Vildozi", nasmijao se Ivanović. Potom je odgovorio na pitanje koje najviše zanima, hoće li biti na parketu za Real? "Vidjeli ste da je Luka u dobrom stanju, trenira, teško je da će biti spreman za Real, ali vidjećemo."

Pohvalio je španski tim, kao i svoje izabranike.

"Mi smo ekipa koja misli da može da pobijedi svakoga i tako ćemo igrati protiv svih protivnika, pa i protiv Reala, verovatnp najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju sve, visinu, brzinu, plejmejkere, sjajne procente šuta u prethodnim utakmicama. Ne mislim tu samo na niske igrače, već i na krilne centre, biće teško. Borićemo se, uz pomoć naše sjajne publike pokušaćemo da pobijedimo. Vjerujem da će doći veliki broj ljudi da nas bodri."

Reket protivnika "zaključan" drži Valter Tavares.

"Nije nam potreban nikakav poseban plan za njega, ne treba da ga branimo, već da ga neko napadne. On je u ovom momentu najdominantniji centar u Evropi. Neće biti lako dati koš u reketu. Vidjećemo šta će tu biti", zaključio je Ivanović koji i u ovom meču kuburi sa plejmejkerima, mala je vjerovatnoća da će igrati Vildoza, Ivanović je takođe povrijeđen, Kampaco ne može da igra zbog kazne Evrolige...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC