• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri i po miliona ljudi glasalo za Jokića - SVI ŽELE DA SE OVO DESI: Samo Lebron ima veću podršku, evo kako stoje stvari!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić će opet na Ol Star, u to nema sumnje.

 Glasanje za All Star, Nikola Jokić ima 3,5 miliona glasova Izvor: Profimedia

Izašao je i drugi presjek glasova za Ol Star i Nikola Jokić je apsolutno siguran učesnik ovog spektakla. Meč koji će se igrati u "Vivint Areni" u Solt Lejk Sitiju u nedjelju 19. februara imaće po 12 igrača sa Zapada i sa Istoka, a oni će biti izabrani glasovima publike, ali i glasovima medija i samih igrača.

A ako pitate navijače, Nikola Jokić mora da bude tu! U glasanju koje traje od 20. decembra već je dobio 3.441.083 glasa, a kada su u pitanju visoki igrači sa Zapada od njega više glasova ima samo Lebron Džejms - 4.825.229! Treći na listi je Entoni Dejvis, a onda slijede Zajon Vilijamson, Pol Džordž, Lauri Markanen, Drejmond Grin, Kevon Luni i Kavaj Lenard!

Kada su u pitanju bekovi u ovoj konferenciji, ubjedljivo vode Stef Kari i Luka Dončić. Lider Golden Stejta je dobio 3.901.800 glasova, Slovenac 3,649.647 glasova, a onda sa više od dva miliona manje slijede Dža Morent, Šej Gildžus Aleksandrer, Klej Tompson, Rasel Vestbruk Demijan Lilard, Devin Buker, Ostin Rivs i Dearon Foks.

Na istoku od visokih igrača Kevin Durent i Janis Adetokumbo imaju više glasova od Nikole Jokića, a dosta iza njih slijede Džejson Tejtum, Džoel Embid, Džimi Batler, Paskal Sjakam, Kajl Kuzma, ruki Paolo Bančero, Nik Klakston i Džulijus Rendl.

Kada su bekovi sa istoka u pitanju ubjedljivo vodi Kajri Irving, a prate ga Donovan Mičel, Džejms Harden, Džejlen Braun, Tre Jang, Demar Derouzan, Lamelo Bol, Tajris Haliburton, Derik Rouz i Darijus Garland. Pogledajte kompletnu tabelu:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC