• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradovića naljutilo jedno pitanje - TO JE MOJ IZBOR! Željko poslije trijumfa upitan za 2 igrača: "Zna se sve"

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović odgovarao je na pitanja medija poslije meča sa Baskonijom.

 ŽEljko Obradović poslije pobjede nad Baskonijom hvalio Trifunovića Izvor: MN PRESS

Partizan je upisao novu evroligašku pobjedu, devetu u 19 mečeva u elitnom takmičenju i nastavlja borbu za plasman u Top 8. U rasprodatoj Areni pala je Baskonija (83:65). Skoro savršena partija crno-bijelih, izuzev malog opuštanja na kraju druge i početku treće dionice.

Po završetku meča trener Željko Obradović prvo je čestitao svom timu na trijumfu, posebno je pohvalio igru u odbrani i to je istakao kao ključ uspjeha. Potom je pohvalio Uroša Trifunovića, najefikasnijeg aktera meča. On je postigao 15 poena (3/4 za tri) i uz Janisa Papapetrua (13, 6as) dao je ogroman doprinos uspjehu.

"Odigrao je Uroš izvanrednu utakmicu, zna koje povjerenje imam u njega i ono što je važno jeste da nastavi i da ima kontinuitet dobrih igara. Kako on, tako i svi ostali. O tome sam pričao, o odbrani, bio je jedan od ključnih igrača sa Janisom i saigračima. Kada se tu dobro igra, onda je sve drugačije. Zahvaljujući tome smo dobili, napad je bio malo spor i malo sa nekim rješenjima koja nisu najnormalnija. Kada god smo igrali dobru odbranu, bili smo na nivou koji je potreban za Evroligu", rekao je Obradović.

Potom je upitan za status Vladimira Brodzijanskog, pojačanja koje ima malu minutažu i to uglavnom u ABA ligi.

"Brodzijanski je dio tima Partizana i čovjek trenira, ponaša se normalno, sve je okej što se mene tiče. Izbor je moj u odnosu na to ko će biti u timu. Imamo utakmicu u ponedjeljak, pa četvrtak, ima mnogo mečeva. Prilike će biti za sve."

Za kraj se zahvalio publici. "Moram da se zahvlaim navijačima na još jednoj fantastičnoj atmosferi, nosili su tim, bilo je veoma lepo, želim da im se zahvalim u ime svih nas iz kluba, da nastave tako. Razlika je kada igramo Evroligu i ABA, posete u regionalnoj ligi su korektne i nadam se da će doći u velikom broju protiv MZT-a", zaključio je Obradović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC