• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić "poludio" na bivšeg saigrača, pa mu zaprijetio: Rekao mu u lice! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je imao urnebesnu poruku za bivšeg saigrača Bola Bola koji sada igra za Orlando, a koji je zakucao preko njega.

 Nikola Jokić zaprijetio košarkašu Orlanda zbog zakucavanja Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je prethodne noći tripl-dabl u dresu Denvera, a postigao je i trojku u posljednjoj sekundi kojom je njegova ekipa stigla do pobjede. Igrao je fenomenalno čitave večeri Jokić i meč je završio sa 17 poena, 14 asistencija i deset skokova, a nećemo pogriješiti ako kažemo da je imao određenih problema u odbrani, posebno protiv neugodnog Bola Bola, svog bivšeg saigrača koji sada igra odlično za Orlando.

Sudanac je imao epizodnu ulogu u Denveru, dok u Orlandu igra sve više - i sve bolje - tako da je protiv Denvera ubacio čak 17 poena, a jedno zakucavanje posebno je "iznerviralo" Jokića.

Poslije meča su čak i razmijenili nekoliko riječi, Jokić je "dobacio" Bolu nakon što je pogodio koš za pobjedu, a novinare je na konferenciji za medije zanimalo o čemu su pričali: "Da, rekao sam mu ako još jednom zakuca preko mene - ima da ga je**m", rekao je Jokić potpuno ozbiljno i nasmijao sve novinare.

Dobro je poznato da je Jokić "uzeo pod svoje" visokog Sudanca dok je bio u Denveru i naučio ga mnogim stvarima, ali jednostavno nije bilo prostora za njega i zbog toga je otišao dalje u potrazi za minutima. Sin čuvenog Manutea Bola, najvišeg u istoriji NBA lige, ove sezone prosječno bilježi 11,8 poena i sedam skokova po meču.

Pogledajte urnebesan odgovor Nikole Jokića poslije pobjede Denvera!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC