• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokiću, nisam znao da ćeš doći tako obučen! Saigrač ostao iznenađen zbog Nikole - "Sad sam ja ukrao njemu!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kakvu kombinaciju je Nikola Jokić odabrao

 Nikola Jokić u odijelu dolazi na NBA utakmice Izvor: Profimedia

Nikola Jokić nastavlja da oblači odijela za utakmice, jer to shvata kao dolazak na posao, pa je privukao pažnju stajlingom i prošle noći, na utakmici Denver - Indijana. Srbin nije nastupio zbog zadnje lože, a mnogi su primijetili kakvo odijelo je obukao ovog puta. "Nisam znao da će doći obučen kao breskva", rekao je njegov saigrač Džamal Marej.

Ipak, to što Nikola nije bio na terenu nije ga dekoncentrisalo, jer je kanadski plejmejker ostvario svoj prvi tripl-dabl u karijeri. Postigao je 17 poena, uz 14 asistencija i 10 skokova, što su brojke kakve obično vidimo od Somborca. "On ukrade mnogo mojih tripl-dablova, lijepo je vidjeti da sam ostvario prvi", dodao je Marej.

Pogledajte Jokićev stajling za ovu utakmicu:

Jokić je prije tačno mjesec dana počeo da nosi odijela na utakmicama i to je objasnio očigledno iznerviran onim što je vidio kod ostatka lige. Nije mu se svidjelo kako drugi igrači dolaze na utakmice, jer je smatrao da izborom odjeće ne pokazuju poštovanje prema svom poslu. "Odijelo znači posao, da idete da radite, ja ovdje dolazim da radim svoj posao", objasnio je tada Nikola i očigledno uživa da se lijepo i elegantno obuče za utakmice. I najvažnije, djeluje da nikad nije igrao bolje, što je teško reći za dvostrukog uzastopnog NBA MVP-a.

Jokić ove sezone prosječno postiže 25,1 poen, uz 11 skokova po meču i 9,9 asistencija, a očekuje se da ne odsustvuje dugo zbog povrede. Njegov Denver "gazi" protivnike u posljednjih mjesec dana i trenutno je najuspješniji tim Zapadne konferencije, sa skorom 33-13, a samo Boston u čitavoj ligi ima više trijumfa i skor 34-12.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC