• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NBA se pojavio NOVI DENIS RODMAN: Isti tim, dres, broj i šut kakav još niste vidjeli!

Autor Dragan Šutvić

Džeremi Sočan je nova zvijezda NBA lige - zbog svog izgleda, igre, neobičnog šuta... Upoznajte momka sa zanimljivom biografijom.

 novi denis rodman u nba ligi  Izvor: Profimedia

Košarkaš San Antonija Džeremi Sočan (19) skrenuo je na sebe pažnju cijele NBA lige i u to u svojoj prvoj sezoni. U Teksasu nosi broj koji je svojevremeno nosio i Denis Rodman, farba kosu kao što je i "Crv" počeo da farba dok je igrao za Spurse, a smislio je i originalni način da izvodi slobodna bacanja - i "upalilo je".

Sočan ih šutira sa 75 odsto preciznosti od kada je 19. decembra počeo da gađa jednom rukom sa linije. Takođe, popravio je u tom periodu i šut za tri poena, jer je u međuvremenu pogodio 14 od 41 šuta za tri poena.

Sočan se takođe profilisao i kao čvrst defanzivac, ali je pokazao i sposobnost da asistira i vodi loptu. San Antonio ga je odabrao kao devetog "pika" na prošlogodišnjem draftu, a prethodno je studirao za čuveni koledž Bejlor. Prije dolaska u NBA ligu igrao je u Njemačkoj, za Orandž akademiju, tamošnjeg drugoligaša.

Džeremi igra na poziciji krilnog centra, visok je 203 centimetra i ima zanimljivu biografiju, jer je tokom odrastanja igrao za mlade kategorije engleske i poljske reprezentacije.

Majka mu je bivša poljska košarkašica Aneta, a otac je takođe igrao košarku. Sa U-16 reprezentacijom Poljske osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu "B" divizije u Podgorici.

Novi Denis Rodman Džeremi Sočan
Izvor: Youtube/DunkLeague

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC