• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel traži prekid negativnog niza u Podgorici: "Očekuje nas još jedna teška utakmica, nismo u dobrom ritmu"

Autor Haris Krhalić

Igokea m:tel gostuje u Podgorici.

 Budućnost Igokea najava utakmice Izvor: Mondo/Slaven Petković

Igokeu m:tel u subotu (11.02) očekuje novo gostovanje u regionalnom takmičenju. "Igosi" će ovog puta snage odmjeriti sa podgoričkom Budućnosti.

Biće ovo novi težak izazov za ekipu koja je po prvi put u istoriji vezala sedam poraza u ABA ligi. Da će ovo biti još jedan zahtjevan meč svjestan je i trener tima iz Aleksandrovca Vladimir Jovanović.

"Još jedna zahtjevna i teška utakmica je pred nama, kao što svi znamo nismo u sjajnom ritmu i sigurno da iz ovog možemo da izađemo samo jači. Treba da vjerujemo da imamo kvalitet i da sve ovo što radimo na treningu pretočimo u dobru igru. Ekipa Budućnosti je dobra ekipa koja je uvijek u vrhu. Igraju jako dobro na oba fronta, protiv FMP-a su demonstrirali sjajnu igru. Da bi se njima tamo pariralo potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta, dobar pristup, velika energija i doprinos svih igrača. Ja se iskreno nadam da će tako i da bude", rekao je Jovanović u najavi utakmice.

I košarkaš Igokee Haris Delalić sličnog je mišljenja.

"Čeka nas još jedna teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe Budućnosti na gostujućem terenu. Oni su trenutno u dobrom ritmu i igraju dobru košarku. Imali smo dosta promjena u timu, ali to nas ne treba pokolebati, nego trebamo da nastavimo dalje da radimo. U ovu utakmicu treba da uđemo maksimalno ozbiljno sa velikom dozom agresivnosti i nadam se da ćemo stići do povoljnog rezultata", dodao je Delalić.

Podsjećamo, utakmica 14. kola ABA lige između Mornara i Igokee m:tel u Baru trebala je biti odigrana večeras, ali je ista odgođena po drugi put.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC