• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović odgovorio selektoru "zmajeva": Reprezentacija BiH nikad neće biti ostavljena od djevojke!

Autor Haris Krhalić

Ražnatović demantovao Adisa Bećiragića.

 Miško Ražnatović odgovorio selektoru Bećiragići Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezenatacija BiH se trenutno nalazi u Tuzli gdje se priprema za sutrašnji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu protiv Crne Gore. 

Za ovaj meč poziv nisu dobili Edin Atić i Emir Sulejmanović koji su prema riječima selektora Adisa Bećiragić odbili igrati za reprezentaciju u novembru, te da ih nije želio pozvati za utakmice protiv Crne Gore i Mađarske. 

"Ja ću se poslužiti jednostavnim žargonom. Kad te ostavi djevojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim joj ugoditi. Ali onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš. Kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pjesme što neću da radim. I treća da lažeš samog sebe i vas što neću da radim. Ima četvrta stvar da djevojka dođe tobe i da kaže da je pogriješila", rekao je Bećiragić tom prilikom.

Sada se oglasio i menadžer Edina Atića, Miško Ražnatović koji je otkrio kako je Edin Atić bio povrijeđen u novembru, što su pokazali i medicinski pregledi.

"Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rentgenskom snimku je utvrđen prelom".

On se poslužio i Bećiragićevom analogijom o djevojci i momku. 

"Usljed preloma Edin je propustio vise utakmica u periodu od 23.11 do 18.12. Želja igraca da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo jednostavnim žargonom reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane dj evojkei Edin će uvijek biti tu za nju", napisao je Ražnatović na svom profilu.

Podsjećamo, sutrašnja utakmice će biti odigrana u Mejdanu sa početkom od 20 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC