• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Radonjić? Neću da pričam šta je uradio! Litvanac napao bivšeg trenera: Šteta je već načinjena!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Marijus Grigonis pričao je o Dejanu Radonjiću i stanju u Panatinaikosu.

 Marijus Grigonis prozvao Dejana Radonjića poslije meča Panatinaikos - Olimpijakos Izvor: Profimedia

Panatinaikos je ponovo izgubio od Olimpijakosa (76:74). Tim iz Pireja slavio je na "vrelom" gostovanju, a poslije tog meča je igrač domaćeg tima Marijus Grigonis "pecnuo" i nekadašnjeg trenera Dejana Radonjića. Spomenuo je i njega u izjavi posijle tog poraza.

Litvanac je meč završio sa 13 poena, pet skokova i tri asistencije i onda je spomenuo nekadašnjeg šefa struke Zvezde koji je nedavno dobio otkaz u redovima "zelenih".

"Prošli put smo od njih izgubili sa više od 20 razlike, sve je u načinu na koji smo sada igrali, bili smo više kao tim. Drugačiji je bio osjećaj na terenu. Šteta je već načinjena i ima mnogo stvari na kojima moramo da radimo i nemamo mnogo vremena, tako je kako je. Ne možemo da odustanemo, ima još mnogo mečeva. Ako bih pričao o svojoj situaciji, trebalo bi nam cijelo veče. U klubu sam još uvijek i neću da pričam o Radonjiću niti da prepričavam šta je uradio i rekao. To je unutar kluba", rekao je Grigonis.

Potom se osvrnuo na sam meč i dešavanja na parketu. "Igrali smo dobro, bilo je nekih momenata kada nismo bili na istim talasnim dužinama, mada je bolje nego što je bilo. Bar možemo da budemo srećni zbog toga. U ovakvim duelima detalji odlučuju, neke odluke sudija, neki šutevi, sve to može da reši meč. Ovakvi mečevi su uvijek teški i vodi se velika borba, moramo da stvorimo još veći pritisak na Olimpijakos u budućnosti", poručio je Grigonis.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC