• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić pobjesnio, trener počeo da psuje - kolaps u Dalasu: Ovo je užasno, totalno sr*nje, treba da nam zvižde!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dalas je ispao sa mjesta koje vodi u plejof samo nekoliko mečeva do kraja regularnog dijela u NBA, a Luka Dončić i Džejson Kid nisu štedili teške riječi.

 Luka Dončić i Džejson Kid bijesni  Izvor: Profimedia

Nije ništa naučio Dalas iz primjera Bostona i Bruklina! Doveli su Kajrija Irvinga, a to je rezultiralo time da je tim iz Teksasa od borbe za vrh Zapada pao na 11. mjesto i sada je van pozicije koja vodi ne samo u plejof već i u plej-in turnir! Poslije meča sa Šarlotom koji su izgubili jasno je bilo da nešto ne valja, a prvi je pred novinare izašao Luka Dončić i poslije šoa koji je napravio na startu meča javno rekao da je nezadovoljan. 

"Zaista je frustrirajuće, mislim da to možete da vidite na meni i kada sam na terenu. Nekada se jednostavno ne osjećam kao da sam to ja. Samo sam tu na terenu. Navikao sam da se zabavljam na parketu i da se smijem, ali ovo sada je frustrirajuće iz mnogo razloga, ne samo zbog košarke", rekao je Dončić, ali nije htio da otkriva više: "Ne želim da pričam o privatnom životu, jednostavno se mnogo toga događa."

Dao je Luka 34 poena, tome je dodao 10 skokova i 8 asistencija, ali nakon tri poraza nije htio da svali krivicu na saigrače niti na Kajrija Irvinga koji je na ovom meču dao 18 poena. Svi su krivi: "Moramo da igramo požrtvovanije, da pokažemo da nam je stalo, počev od mene. Moram da predvodim tim i da budem bolji i igram jače. Bio sam i ranije u pozicijama kada imamo manje od 50 odsto pobjeda i kad se borimo da uđemo u plejof, a to nije pozicija u kojoj želimo da budemo. Ipak, to je naša realnost i moramo da se suočimo sa njom. Nema vremena za izgovore ili za upiranje prstom, moramo da se pripremimo za naredni meč najbolje moguće", rekao je Dončić. 

Svoje nezadovoljstvo je otkrio i trener Mavsa Džejson Kid koji nimalo nije štedio ekipu. Vrlo je slikovito opisao šta misli o igri: "Ovo je užasno. Totalno sr*nje. Pričali smo prije meča za šta igramo, a onda smo izašli na teren u prvom poluvremenu i dopustili da gubimo 37 razlike, nivo zalaganja nije bio veliki. Razočaravajuće", rekao je Kid, a onda se osvrnuo na zvižduke u trećoj četvrtini: "Vjerovatno je trebalo da nam zvižde u prvoj četvrtini, jednostavno se nismo trudili. Navijači imaju pravo na to, platili su da vide bolju igru koje nije bilo do drugog poluvremena. Ne možemo tako da igramo, pogootovo u ovo doba godine", zaključio je Kid. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC