• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Samo hoću suvo meso i rakiju!" O Dončićevoj poruci priča NBA, ovako je Luka došao na meč! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka Dončić je prije meča sa Šarlotom bio izuzetno raspoložen, što je moglo da se shvati i kada se pogleda majica u kojoj je stigao na meč.

 Luka Dončić samo hoću suvo meso i rakiju Izvor: YouTube/Chaz NBA

Luka Dončić je napravio šou prije meča sa Šarlot Hornetsima i to sa majicom sa kojom je došao na meč! Na njoj je pisalo "All I need is suvo meso and rakija", dakle - "sve što mi treba su suvo meso i rakija"! Znamo odranije da Dončić voli da uživa uz ukusnu hranu i alkohol, pa smo ga tako viđali i sa pivom u rukama, ali ovo je novi momenat!

Na internetu su odmah krenula pitanja o majici, a mnogi navijači su poželjeli da kupe istu majicu za sebe. U istoj majici Dončić je došao na konferenciju za medije poslije meča, ali tu nije mogao da bude zadovoljan.

Uprkos njegovoj odličnoj partiji i čak 34 poena, 10 skokova i 8 asistencija izgubili su Maveriksi sa 117:109 i što je najgore ispali sa mjesta koje vodi u plejof ili plejin! Užasna forma tima otkako je stigao Kajri Irving se nastavila i sve je izvjesnije da se nije isplatilo kockanje sa dovođenjem problematičnog plejmejkera. Pogledajte Dončićevu majicu o kojoj priča cijela NBA:

Dalas je sada 11. na tabeli Zapada sa tri uzastopna poraza i do kraja sezone će juriti Oklahomu, Nju Orleans, Minesotu i Lejkerse za jedno mjesto u plej in turniru. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC