• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peđin sin zablistao u Americi, Stojaković ponosan! Pogledajte reakciju srpske legende na potez sina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Andrej Stojaković pokazao talenat na najvećoj američkoj sceni.

 Sin Peđe Stojakovića na Mekdonalds Ol Amerikan utakmici Izvor: Twitter/ESPN

Sin srpskog košarkaša Predraga Stojakovića, Andrej Stojaković, zablistao je na utakmici najvećih američkih srednjoškolskih talenata. On je u Hjustonu prošle noći izveo dribling i dao koš koji je oduševio mnoge, a njegovog oca učinio veoma ponosnim, što se vidjelo i na snimku:

Nakon što je Stojaković junior poslije sjajnog okreta pogodio, Peđa je u društvu svoje supruge Aleke Kamile "porastao do plafona". U dosad najvećoj utakmici svoje mlade karijere, njegov sin pokazao je da ga čekaju velike stvari u košarci.

Podsjetimo, Andrej Stojaković (18) je prošle jeseni odabrao da nastavi svoj razvoj na prestižnom koledžu, dok su ga tražili praktično svi veći timovi u Americi. Nažalost, on je pred Ol-Amerikan utakmicu u Teksasu rekao da će predstavljati svoj rodni Sakramento i Grčku, zemlju svoje majke, što nagovještava da bi u budućnosti mogao da igra upravo za Grčku, a ne za Srbiju kao njegov otac, koji je sa reprezentacijom naše zemlje bio šampion Evrope, svijeta i MVP Eurobasketa.

"Mekdonalds Ol-Amerikan" je tradicionalna revjialna utakmica srednjoškolaca, u kojoj najtalentovaniji igrači i igračice Amerike i Kanade međusobno demonstriraju svoj talenat. Format meča je poput Ol-stara, "Istok" protiv "Zapada", a postoji i takmičenje u zakucavanju i u šutiranju trojki. Ove godine je glavna zvijezda bio sin Lebrona Džejmsa, Broni Džejms,koji je već stekao veliku popularnost zbog oca, iako se i iz Amerike može čuti da ona nadmašuje njegov talenat, što je i očekivano.

Izvor: Profimedia/Alex Bierens de Haan

Na "Mekdolands Ol-Amerikan" revijalnoj utakmici nastupili su i brojni asovi, članovi Kuće slavnih, počev od najboljge u istoriji, Majkla Džordana, preko Medžika Džonsona, Ajzeje Tomasa, Dominika Vilkinsa, Patrika Juinga, Šakila O' Nila, Džejsona Kida, Kobija Brajanta, Kevina Garneta... Na tako velikoj sceni sada je talenat pokazao i mlađi Stojaković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC