• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tata mi je pokazao fore" - Amerika će pričati o sinu Peđe Stojakovića!

Autor Dragan Šutvić

Andrej Stojaković razmatra na kom koledžu će započeti NCAA karijeru, a mnogi su oni koji ne sumnjaju da ga jednog dana čeka i igranje u NBA ligi!

 sin peđe stojakovića  Izvor: YouTube/Courtside Films/Printscreen

Prošlo je 11 godina otkako je Predrag Stojaković osvojio šampionski NBA prsten, a ove godine je četvrti Srbin koji je to uspio postao Nemanja Bjelica. Sada američka košarkaška javnost ponovo priča o jednom Stojakoviću - njegovom sinu!

Andrej Stojaković je 17-godišnjak koji mnogo obećava, igra u jednoj srednjoj školi u Sakramentu, a sada je već posjetio dva slavna koledža koji su ga zvali!

Možda će vas zanimati

Mladi Stojaković (198cm) je ovih dana bio u posjeti UCLA i Stenfordu, koledžima koji su jako dobro poznati u košarkaškoj NCAA.

"Bilo je sjajno, kampus je nevjerovatan", rekao je mladi Stojaković nakon posjete UCLA, koledž tima za koji su nekada igrali velikani poput Karima Abdula Džabara, Rasela Vestbruka i Kevina Lava. UCLA je nedavno u stručni štab za asistenta doveo Ivu Simovića, a srpski trener je u NCAA poznat kao ekspert za rad sa igračima iz Evrope.

"Dugo se poznaju moj otac i on. Sada sam ga prvi put upoznao, znam da je pomogao mnogima da dođu do NBA lige", rekao je Andrej američkim medijima.

Mladi Stojaković je u "Jesuit High" srednjoj školi pružao izvanredne partije, pošto je u prosjeku postizao preko 25 poena po meču, uz 9.3 skokova.

"Vidim sebe kao svestranog igrača koji može mnogo toga da uradi na terenu. Naravno mnogo toga iz moje igre dolazi iz rada sa mojim ocem. Sve te sitnice koje me uči znače mi i djeluju kada igram, držim se toga", izjavio je Andrej Stojaković, koji planira da posjeti i koledže Kentaki, Jukon, Teks i još mnoge druge.

Još uvijek nije donio odluku gdje će igrati ali reklo bi se da je na UCLA ostavio odličan utisak na trenera Mika Kronina.

"Sjajan momak, vrlo iskren i direktan. Pravi karakter. Imali smo odličan razgovor", rekao je Kronin o nasljedniku Predraga Stojakovića.

Andrej Stojaković, Predragov sin
Izvor: YouTube/Courtside Films

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC