• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alarmantno u Dalasu - Dončić sve dalje od plej-ofa!

Autor Dragan Šutvić

Luka Dončić sve je dalje od plasmana u plej-of NBA lige.

 dalas sve dalje od plej ofa  Izvor: Profimedia

Alarmi u Dalasu su upaljeni, Luka Dončić i Kajri Irving mogu da ostanu bez plasmana u plej-of NBA lige! Poraz od Majamija na gostovanju (129:122) skupo bi mogao da košta tim iz Teksasa kada je nastavak sezone u pitanju. Ništa nije gotovo, četiri kola ostala su do kraja, ali situacija nije ni malo naivna.

Uprkos privatnim problemima i mukama sa povredom Slovenac je bio na terenu, bio je nadomak tripl-dabl učinka (42, 10sk, 8as), ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf na Floridi. Mavsi su trenutno na 11. mjestu sa skorom 37-41, a na 10. poziciji, posljednjoj koja vodi u plej-in turnir je Oklahoma (38-40), dok je odmah iza Juta (36-41). Ništa nije izgubljeno, Tanderi "bježe" samo jednu pobjedu, mada sa ovakvom formom i igrama Dalasa dosta stvari moraće da se promijeni.

Dončića su pratili Tim Hardavej junior (31, 7as, 6sk) i Kajri Irving (23, 8as, 3sk) i samo njih trojica bili su dvocifreni u cijelom timu. U redovima Hita bilo je mnogo više raspoloženih igrača, predvođenih Džimijem Batlerom (35, 12as), pratili su ga Kodi Zeler (20, 8sk) i Kevin Lav (18, 5sk). Kada je Irving stigao u redove Mavsa pričalo se i o napadu na titulu, sada ekipa strepi i za plasman u doigravanje...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC