• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad u Dalasu - Luku Donačića sklanjaju iz tima!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kajri Irving i Luka Dončić mogli bi da završe sezonu ranije...

 Dalas povlači Luku Dončića iz tima Izvor: Profimedia

Da li su Luka Dončić i Kajri Irving odigrali posljednji meč zajedno u dresu Dalasa i to u porazu od Majamija? Kako stvari stoje, upravo to bi moglo da se dogodi. O tome je pričao pouzdani novinar "Atletika" Šems Čaranija otkrio je da čelnici Maveriksa razmatraju o tome da sklone ubitačni tandem iz tima za preostale tri utakmice. Od kada je Kajri došao u tim Mavsi su na skoru od 8 pobjeda i 16 poraza.

Mavsi su trenutno na 11. mjestu sa skorom 37-42, jednu poziciju ispod mjesta koje vodi u plej-in turnir. To mjesto drži Oklahoma koja ima pobedu više (38-41), ali i bolji međusobni skor od tima iz Teksasa. Zbog svega toga, kao i zbog razmišljanja o budućnosti i pikovima na draftu, Dalas bi mogao da povuče najbolje, tri kola su ostala...

"Rekli su mi da ljudi iz Dalasa ozbiljno razmatraju da 'ugase' Kajrija i Luku za preostale utakmice. Imaju zaštićeni pik na draftu, imaju i fleksibilnost za tri prva pika runde koje mogu da trejduju između sezona. Oni su tim koji će da bude među aktivnijima na ljeto", rekao je Čaranija. Irving ima ugovor sa klubom do kraja ove sezone i posle svih dešavanja pitanje je da li će mu ponuditi novi. Za razliku od njega Luka ima dugoročni ugovor i jasno je da će Mavsi morati da "odriješe kesu" i da promijene dosta toga u timu ako žele napad na titulu sljedeće sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC